Κηφισιά: Άνδρας με κουκούλα άρπαξε τον 6χρονο από το σπίτι του – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

9:19 π.μ. - Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022
09:05 π.μ. - Τετ, 25/19/2022
Image: Κηφισιά: Άνδρας με κουκούλα άρπαξε τον 6χρονο από το σπίτι του – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Αγωνία για τον 6χρονο Ράινερ Τζέισον που τον άρπαξαν από το σπίτι του στην Κηφισιά. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης περιέγραψε τις συνθήκες αρπαγής του παιδιού

Όπως είπε στο OPEN, «την Τρίτη, περίπου στις 20.40 εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα και το άρπαξε. Έκτοτε αναζητείται από την Αστυνομία και όλες τις ελεγκτικές Αρχές, όμως, δυστυχώς έως αυτή τη στιγμή οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το παιδί βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι με την γιαγιά του. Άκουσε θόρυβο στην πόρτα, νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του, πήγε να δει ποιος ήταν και εκείνη τη στιγμή τον πήραν».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι «το σπίτι δεν είχε κάμερες, όμως από τα γειτονικά σπίτια υπάρχει υλικό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βαν που υπήρχε και έναν άνδρα ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν ύψους έως 1.80».

Σε ερώτηση σχετικά με τον πατέρα, ο κ. Οικονομάκης τόνισε ότι «έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επίλυση των δικαστικών θεμάτων που είχαν με την μητέρα κυρίως για την επιμέλεια του παιδιού».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, «υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ τους» και πρόσθεσε ότι «προτεραιότητα είναι να εξεταστούν οι ενδοοικογενειακές διαφορές, όμως, το πρέπον είναι να αντληθούν πληροφορίες από οποιοδήποτε πεδίο».

«Κύριος φόβος είναι να μην φύγει εκτός συνόρων το παιδί» είπε ακόμη ο κ. Οικονομάκης.

Πηγή: enikos.gr