Kέρδισε ο ΟΦΙ την Προοδευτική στο Βουνεράκειο με 2-0

8:49 π.μ. - Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
08:03 π.μ. - Δευ, 12/49/2018
Image: Kέρδισε ο ΟΦΙ την Προοδευτική στο Βουνεράκειο με 2-0

Οι παίκτες του ΟΦΙ είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα

Άνετα κέρδισε την Προοδευτική ο ΟΦΙ στο Βουνεράκειο με 2-0. Μια Προοδευτική που ήταν καλοστημένη και θα μπορούσε να φανεί επικίνδυνη αν της έδινε το δικαίωμα ο ΟΦΙ.
 
Ομως οι παίκτες του ΟΦΙ είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έβαλαν δύο γκολ σε ένα λεπτό στο 35', έχασαν σωρεία  ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ , κινδύνεψαν μόνο  σε μία φάση στο 45' και επαλήθευσαν τον σκληρό νόμο του Βουζουνεράκειου , όπου  ο  ΟΦΙ σε αγώνα πρωταθλήματος έχει να ηττηθεί  τέσσερα χρόνια και  στα  χρόνια αυτά έχει φέρει ελάχιστες ισοπαλίες.
 
Τρομερή για μιά ακόμα φορά η παρουσία του κόσμου , τρομερή για ακόμα φορά η  βοήθεια των Κουρητών στον ΟΦΙ που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο τα συνθήματα και τα τραγούδια.
 
Μπράβο και  στους δέκα περίπου φίλους της Προοδευτικής που βρέθηκαν στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα τους .
 
Τα γκολ του  οι  Χύσι  και  Μαρτσάκης.
 
ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μηνάς, Πυθαρούλης, Τζελέπης, Πότσι (62’ Καλημέρης), Μούτσα (70’ Κορομηλάς), Χύσι (75’ Μίγγας), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (74’ Κορέτας)
Προοδευτική (Κυριάκος Μίχας): Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης (90’ Κύβελος), Χουστουλάκης, Κουτσοποδιώτης, Θεοδώρου, Κόττας, Κερασίδης, Δηλαβέρης, Γουίλι (57’ Κοσμίδης), Κολιόπουλος (76’ Τσέκος), Νίκου (65’ Γκόγκατς)
 
ofierapetras.blogspot.gr