ΚΕΘΕΑ Αριάδνη: Ολοκληρώσεις μελών Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου

3:11 μ.μ. - Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022
03:06 μ.μ. - Πέμ, 16/11/2022
Image: ΚΕΘΕΑ Αριάδνη: Ολοκληρώσεις μελών Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ που είχαν επιμεληθεί τα μέλη του προγράμματος Οικογένειας

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό, οικογενειακό και συναισθηματικά φορτισμένο οι έξι ολοκληρώσαντες μοιράστηκαν την εμπειρία τους στο ταξίδι της απεξάρτησης με εφόδιο την δύναμη της ομάδας και την πίστη τους ότι «γίνεται».

Την εκδήλωση πλαισίωσε θεατρικό δρώμενο από μέλη και προσωπικό του Κέντρου, το οποίο συντόνιζε η εθελόντρια συνεργάτιδα κ. Καρανδεινού Ελεάνα με την μουσική πλαισίωση του κ. Τσαγκαράκη Γιώργου. «Πάμε ξανά, πάμε μαζί από την αρχή…» τραγούδησαν επί σκηνής, τονίζοντας την σημασία της ενεργής συμμετοχής των κοινωνικών δικτύων και της κοινότητας στον αγώνα για την απεξάρτηση.

Η βραδιά έκλεισε με  πλούσιο μπουφέ που είχαν επιμεληθεί τα μέλη του προγράμματος Οικογένειας.

Τα μέλη και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Αγίου Νικολάου ευχαριστούν τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κριτσάς κ. Μασσάρο και τον Πρόεδρο του  Πολιτιστικού Συλλόγου Κριτσάς κ.Κουτουλάκη για την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου, καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο» με κωδικό (MIS 5045591) είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)".

hxonews