Κατσαγκόλης: Με διάλογο και όχι με καταλήψεις η διεκδίκηση λύσεων στα αιτήματα των μαθητών

11:01 π.μ. - Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
11:09 π.μ. - Τρί, 28/01/2021
Image: Κατσαγκόλης: Με διάλογο και όχι με καταλήψεις η διεκδίκηση λύσεων στα αιτήματα των μαθητών

3 κρούσματα κορωνοϊού σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας στον νομό Λασιθίου

Κλειστά παρέμειναν σήμερα τα σχολεία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπως αντίστοιχα και στην πρωτοβάθμια σε επίπεδο νομού Λασιθίου σύμφωνα με αποφάσεις των Δημάρχων μετά τον χθεσινό ισχυρό σεισμό και την έντονη μετασεισμική ακολουθία που καταγράφεται. Ο προϊστάμενος β/βαθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης σε δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 ανέφερε ότι, από τις διευθύνσεις των σχολείων δεν τους έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στις κτιριακές υποδομές. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει καλή συνεργασία με τους δήμους ώστε εάν προκύψει οτιδήποτε να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις. Μια αναφορά ωστόσο έχουν για ρωγμές σε τοιχίο περίφραξης στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και ο δήμος που ενημερώθηκε, θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Αναφορικά με τα κρούσματα είπε οτι έχουν προκύψει 3 θετικά στον νομό και πιο συγκεκριμένα από ένα στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου, το ΕΠΑΛ Ιεράπετρας και το 1ο Γυμνάσιο Σητείας.

Τέλος σχετικά με τις καταλήψεις που έχουν ξεκινήσει σε σχολεία του νομού , ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ Σητείας και την πρόθεση και άλλων σχολείων να κάνουν κατάληψη, ο κ. Κατσαγκόλης είπε ότι τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν, μπορούν να λυθούν μέσα από διάλογο και όχι με καταλήψεις.

φωτογραφία αρχείου