Καθ’… οδόν για Κρήτη τα αυτοκίνητα από τη δωρεά Λεμπιδάκη

10:36 π.μ. - Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
10:05 π.μ. - Τρί, 15/36/2018
Image: Καθ’… οδόν για Κρήτη τα αυτοκίνητα από τη δωρεά Λεμπιδάκη

Είναι ζήτημα χρόνου η παραλαβή τους καθώς υπάρχουν κάποια τεχνικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν σε σχέση με το τελωνείο

Όλα καλά λοιπόν σχετικά με την δωρεά του 1 εκατομμυρίου της οικογένειας Λεμπιδάκη στην ΕΛΑΣ ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την απελευθέρωση του 54χρονου επιχειρηματία μετά από έξι μήνες ομηρείας. Ήταν το Cretalive που κίνησε το θέμα όταν πριν από μερικούς μήνες έφθασαν στην διάθεση μας πληροφορίες περί άτυπου μπλοκαρίσματος της δωρεάς από την κεντρική διοίκηση της Αστυνομίας επειδή ο όρος που έθετε η οικογένεια ήταν τα χρήματα αυτά να δοθούν για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Κρήτης.
 
 «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο» μας είχαν διαβεβαιώσει τότε και εμείς υποσχεθήκαμε ότι θα παρακολουθούμε στενά το θέμα. Τα νεότερα λοιπόν είναι ότι 30 αυτοκίνητα της «κούτας» (με τους εργοστασιακούς κωδικούς) οδεύουν ολοταχώς προς την Κρήτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία θα διατεθούν στο Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης. Είναι ζήτημα χρόνου η παραλαβή τους καθώς υπάρχουν κάποια τεχνικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν σε σχέση με το τελωνείο. 
 
Όλα καλά λοιπόν και εμείς θα χαρούμε να καλύψουμε την ημέρα της επίσημης παραλαβής τους. Έχουν μεγάλες ανάγκες οι υπηρεσίες της Κρήτης. Το ξέρουμε όλοι. Ας ευχηθούμε να είναι χρήσιμα και καλοτάξιδα (και φυσικά να παραμείνουν στην Κρήτη).
 
 
cretalive.gr