Κατέρρευσε ακατοίκητο παλιό κτίσμα στον Άγιο Ιωάννη

11:52 π.μ. - Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022
11:12 π.μ. - Δευ, 12/52/2022
Image: Κατέρρευσε ακατοίκητο παλιό κτίσμα στον Άγιο Ιωάννη

Υποχώρησε το οδόστρωμα παρασύροντας σταθμευμένο όχημα

Προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ. Νεκτάριο Παπαδάκη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη κατέρρευσε ένα παλιό ακατοίκητο σπίτι.

hxonews

Επίσης υποχώρησε δρόμος παρασύροντας ένα σταθμευμένο όχημα . Ευτυχώς δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός. Επίσης χώματα και πέτρες κατέληξαν σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου προς Μακρυλιά, Στόμιο, Κουτσουνάρι, Άγιο Ιωάννη, Αχλιά και αλλού. Υπήρξε άμεση επικοινωνία με την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και οι δρόμοι είτε ήδη έχουν καθαριστεί είτε καθαρίζονται ή θα καθαριστούν. Οι υπηρεσίες του Δήμου σε περιπτώσεις με έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πάντα σε ετοιμότητα και παρεμβαίνουν όποτε χρειαστεί, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδάκης.

hxonews

Σύμφωνα πάντως με τον Μετεωρολογικό σταθμό Ιεράπετρας, Κρήτης, Ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που φιλοξενείται Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας οι μηνιαίες βροχοπτώσεις ανέρχονται σε 26,8 mm ενώ όλο τον χρόνο έχουν πέσει 426,0 χιλιοστά βροχής.

Ακούστε εδώ αναλυτικά