Κατασκευή και αναβάθμιση παιδικών χαρών στον Δήμο Ιεράπετρας

7:10 μ.μ. - Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018
07:05 μ.μ. - Πέμ, 10/10/2018
Image: Κατασκευή και αναβάθμιση παιδικών χαρών στον Δήμο Ιεράπετρας

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, στην πρόταση του Δήμου Ιεράπετρας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για την αναβάθμιση παιδικών χαρών, ύψους 205.000€

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και ελαστικών δαπέδων ασφαλείας για την βελτίωση υφιστάμενων δημοτικών παιδικών χαρών και την κατασκευή νέων.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
«Έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ουσιαστική αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ιεράπετρας.
Έχουμε ήδη χρηματοδοτήσει την πιστοποίηση και την αναβάθμιση τριών παιδικών χαρών και εμμένοντας στον αρχικό μας στόχο για συνολική αλλαγή της εικόνας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας όλων των παιδικών χαρών του Δήμου διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε αυτή τη νέα χρηματοδότηση.
Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι η έκτη κατά σειρά που εξασφαλίζουμε από το υπουργείο εσωτερικών για έργα στον Δήμο Ιεράπετρας, μετά από μεγάλη καθημερινή προσπάθεια για την ωρίμανση των μελετών, με το συνολικό ποσό των χρηματοδοτήσεων να ξεπερνάει το 1.000.000€.
Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στο στόχο μας ενδιαφερόμενοι για την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και την κοινωνικοποίηση των παιδιών του Δήμου Ιεράπετρας»