Καταγγέλλουν την έναρξη εργασιών για το νέο αεροδρόμιο οι κάτοικοι του Ευαγγελισμού

2:04 μ.μ. - Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019
02:11 μ.μ. - Κυρ, 10/04/2019
Image: Καταγγέλλουν την έναρξη εργασιών για το νέο αεροδρόμιο οι κάτοικοι του Ευαγγελισμού

Ανακοίνωση του Συλλόγου "ΚΥΠΕΡΑΣ"

Από τις 9/10/2019 μηχανήματα ξεριζώνουν τα ελαιόδεντρα στην περιοχή μας, για τις πρόδρομες εργασίες κατασκευής του Νέου Αεροδρομίου,
 
Οι εργασίες αυτές γίνονται, σε εφαρμογή απαράδεκτων και άδικων δικαστικών αποφάσεων, που όρισαν εξευτελιστικές τιμές, κατόπιν μιας απαράδεκτης δικαστικής διαδικασίας, με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Υποδομών .
 
Τα παραπάνω έχουν φέρει τους κάτοικους της περιοχής σε κατάσταση οργής και απόγνωσης, αφού βλέπουν την γη τους να καταλαμβάνεται από το Δημόσιο, αντί εξευτελιστικού τιμήματος, (χωρίς να τους έχει καταβληθεί ούτε 1 ευρώ).
 
Ταυτόχρονα εισπράττουν ,την απαξίωση και περιφρόνηση της Πολιτείας, που όχι μόνο δεν έρχεται κοντά τους, να αφουγκραστεί την αγωνία, τον πόνο τους και την οργή τους, ως οφείλει , αλλά απαξιεί ν΄ απαντήσει στις αλλεπάλληλες επιστολές και υπομνήματα που έχουμε καταθέσει .
 
Αντί αυτού, μαθαίνουμε από την τύπο ότι βρίσκεται εδώ, στο Ηράκλειο, ο κ. Γενικός Δντής του Υπουργείου Υποδομών. Εμείς, δεν έχουμε καμιά ενημέρωση, για να τον συναντήσουμε, προκειμένου να διαπιστώσει και ίδιος τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, με αποκλειστική ευθύνη τους, ώστε να ενημερώσει την ηγεσία του Υπουργείου .
 
Επίσης όπως μαθαίνουμε, για την επίσκεψη αυτή, δεν έχει καν ενημερωθεί ούτε ο Δήμαρχος ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ .
 
Όλα αυτά δείχνουν μια απαξίωση στο πρόσωπο μας και στο πρόσωπο του εκλεγμένου Δημάρχου, την οποία και καταγγέλλουμε δημόσια .
 
Δηλώνουμε μετά από όλα αυτά, ότι θ΄ αγωνιστούμε με οιονδήποτε μέσο διαθέτουμε, για να υπερασπίσουμε την γη μας και την αξιοπρέπεια μας.