Καταγγελία από την Επιτροπή Πολιτών στον πρόεδρο του Κάτω Χωριού για τις ανεμογεννήτριες

12:37 μ.μ. - Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020
12:06 μ.μ. - Τρί, 16/37/2020
Image: Καταγγελία από την Επιτροπή Πολιτών στον πρόεδρο του  Κάτω Χωριού για τις ανεμογεννήτριες

Δείτε εδώ ανακοίνωση της Επιτροπής Πολιτών - Δηλώσεις στον Ηχώ 99,8 από το μέλος του Τ.Σ. Γιώργο Τομαδάκη

Σήμερα, Τρίτη 16/6/2020, στις 8:00πμ με πρωτοβουλία του προέδρου της ΤΚ Κάτω Χωριού Ε.Πυργιωτάκη, μετακινήθηκε ιδιωτικό όχημα(αγροτικό), ιδιοκτησίας μέλους της Επιτροπής, για να διευκολυνθεί η διέλευση βαρέου τύπου οχήματος που μετέφερε εξαρτήματα για λογαριασμό της επενδύουσας εταιρείας στο αιολικό πάρκο της Επισκοπής. Το αγροτικό όχημα ήταν σταθμευμένο σε ιδιωτικό χώρο στην διασταύρωση του δρόμου της Επισκοπής με τον χωμάτινο δρόμο που οδηγεί στο αιολικό πάρκο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον πρόεδρο της ΤΚ Κ.Χωριού, ο οποίος αφού μετείχε σε αδιαφανείς συναλλαγές με τους επενδυτές (μπετά αξίας 15.000ευρώ), αφού απευθύνθηκε προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο προς υπεράσπιση της εταιρείας χωρίς να έχει την σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου και των κατοίκων της κοινότητας,προβαίνει πλέον σε ενέργειες που δείχνουν ότιλειτουργεί ως υπάλληλος της εταιρείας.Βεβαίως, ούτε εκπροσωπεί, ούτε εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών.

επίσης,ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Δημοτική Αρχή & προσωπικά τον δήμαρχο κ.Θ.Καλαντζάκη για την κάλυψη που παρέχει στις έκνομες ενέργειες του προέδρου του Κ.Χωριού και μέλος της παράταξής του κ.Ε.Πυργιωτάκη & στην επενδύουσα εταιρεία.

Τους καθιστούμε προσωπικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για οτιδήποτε συμβεί στη ζωή ή την περιουσία των αντιστεκόμενων πολιτών

Επιτροπή Πολιτών ΙεράπετραςΤρίτη, 16/6/2020.