Καταδίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το revenge porn

2:55 μ.μ. - Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022
02:02 μ.μ. - Τετ, 09/55/2022
Image: Καταδίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το revenge porn

Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε είναι με τριετή αναστολή

Ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, και 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, του επιβλήθηκε η υποχρέωση εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας του, καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

«Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή, μου ζήτησε να μπω στο προφίλ του και να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις» κατέθεσε μάρτυρας κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Τέσσερις με πέντε ημέρες αναζητούσα αναρτήσεις, με βάση τις λέξεις κλειδιά της δικογραφίας και ζήτησα να κατέβουν άμεσα», φέρεται να είπε φίλος του παρουσιαστή.

Σημειώνεται ότι η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο και επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του.

cretalive.gr