Καρύδης και Λιαπάκη - Πρώτη συμμετοχή από Ελλάδα σε half στην Κροατία

12:46 μ.μ. - Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019
12:10 μ.μ. - Κυρ, 06/46/2019
Image: Καρύδης και Λιαπάκη - Πρώτη συμμετοχή από Ελλάδα σε half στην Κροατία

Άλλος ένας απαιτητικός αλλά και ιδιαίτερα ξεχωριστός αγώνας έφτασε στο τέλος του με επιτυχία!!

Το Σαββατο 11/05/2019 ολοκληρώθηκε ο διεθνής τριαθλητικός αγώνας Zadar Half στην μακρινή αλλα και πολύ φιλόξενη , οπως αποδείχθηκε, Κροατία!!
 
Εκατοντάδες κορυφαίοι αθλητές απο ολα τα μήκη και πλάτη της γης συναντήθηκαν στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου!!
 
Την Ιεράπετρα αλλα και όλη την Ελλάδα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που αθλητές απο Ελλάδα συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διεθνές event , εκπροσώπησαν οι αθλητές του Aquatic s Ierapetra central Λιαπάκη Εμμανουέλα και Καρύδης Σπύρος .
Κολυμπώντας 1,9 Km στα παγωμένα νερά της Αδριατικής ( Η διαφορά στην θερμοκρασία του νερού αυτή την εποχη ήταν 5 ° κελσίου συγκριτικά με τα < ζεστά > νερά της Κρήτης μας ) , ποδηλατώντας 90 km σε ένα μαγευτικό τοπίο , μεσα απο την γραφική πόλη του Zadar , παράλληλα με την ακόμα χιονισμένη οροσειρά Velebit και ολοκληρώνοντας με μια παραθαλάσσια διαδρομή τον ημιμαραθώνιο των 21,1 km , τερμάτισαν τον αγώνα τους με ενα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και με βελτιωμένο χρόνο συγκριτικά με την προηγούμενη τους συμμετοχή σε αγώνα half Ironman!!
 
Η Λιαπάκη Εμμανουέλα κατέκτησε την 4 θέση στην ηλικιακή της κατηγορία και ο Καρύδης Σπύρος την 46 θέση στην αντίστοιχη ηλικιακή του κατηγορία ανάμεσα σε εκατοντάδες συναθλητές τους!!
 
Υπεύθυνος της Απαιτητικής προετοιμασίας των αθλητών είναι ο προπονητής του aquatics ierapetra center , κος Σαμλίδης Λάζαρος , ο οποίος και στηρίζει εδω και χρόνια με κάθε δυνατό τρόπο την υπερπροσπάθεια όλων των αθλητών του....

Ο σωστός Δρόμος ειναι ο Ανήφορος -( Ν.Κ.)