Καρέ-καρέ η συνάντηση Αμερικανών πιλότων με ένα UFO;

7:05 μ.μ. - Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018
07:03 μ.μ. - Τρί, 13/05/2018
Image: Καρέ-καρέ η συνάντηση Αμερικανών πιλότων με ένα UFO;

Η οργάνωση «To The Stars Academy of Arts and Science» έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο

Η οργάνωση «To The Stars Academy of Arts and Science» έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο – ονόματι «Go Fast» – στο οποίο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι επικεφαλής της, ίσως αποτυπώνεται η συνάντηση που είχε ένα αεροσκάφος του ναυτικού των ΗΠΑ με ένα εξωγήινο σκάφος, σύμφωνα με το CNNi.
 
Ο Αμερικανός μουσικός, Tom DeLonge, είναι ο συνιδρυτής της οργάνωσης, στην οποία εργάζονται και πρώην μέλη του Πενταγώνου των ΗΠΑ.  
 
Το βίντεο, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί πως ανήκει στο στρατό των ΗΠΑ, αποτυπώνει τη συνάντηση που είχαν δύο πιλότοι με ένα αγνώστου προελεύσεως σκάφος, που κινείται με μεγάλες ταχύτητες.
 
Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του CNNi για το εν λόγω υλικό, ενώ η οργάνωση «To The Stars Academy of Arts and Science» τόνισε πως τα πλάνα δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και πολλές κυβερνητικές οργανώσεις έχουν ήδη εξετάσει το βίντεο.
 
Η δημοσιοποίηση του βίντεο ακολουθεί τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει το περασμένο έτος, από την κυκλοφορία ακόμη δύο βίντεο με τις συναντήσεις που είχαν πιλότοι του ναυτικού με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, για το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για την εξωγήινη ζωή.
 





Πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου αποκαλύπτει: Μπορεί να μην είμαστε μόνοι στο σύμπαν
 
Ο Luis Elizondo, πρώην επικεφαλής του Προγράμματος Προηγμένης Αναγνώρισης Απειλών Αεροδιαστημικής, ο οποίος πλέον εργάζεται για την οργάνωση που δημοσιοποίησε το βίντεο, ενημέρωσε το CNNi πως τα πλάνα δίνουν περαιτέρω στοιχεία για το τι γνωρίζει το Πεντάγωνο επί της ύπαρξης εξωγήινης ζωής και τόνισε τη σημασία ύπαρξης δημόσιου διαλόγου επί του θέματος.
 
«Αυτά είναι απλώς τρία βίντεο και όλοι τα βλέπουν, είπε ο Elizondo. «Υπάρχουν όμως περισσότερα στοιχεία, νομίζω πως βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου».
 
 
Ο ίδιος αποκάλυψε πως η οργάνωση κατάφερε να αποκτήσει το βίντεο μέσω διάφορων διαύλων, όμως αρνήθηκε να αποκαλύψει τις «πηγές» της. Υπογράμμισε όμως πως ακολουθήθηκε η νόμιμη οδός και «το υπουργείο Άμυνας ενέκρινε τη δημοσιοποίηση».
 
Αναλυτής του CNNi εξέφρασε την εντύπωση που του προκάλεσε η ανυπαρξία θερμικού στίγματος από το αντικείμενο που εμφανίζεται στο βίντεο. «Δεν υπάρχει καμία εξήγηση στο μυαλό μου γι’ αυτό», τόνισε.
 
Ο Elizondo, με τη σειρά του, επεσήμανε πως υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ του βίντεο που είδε τώρα το φως της δημοσιότητας τώρα και των δύο που κυκλοφόρησαν πέρσι. Ο ίδιος είπε πως δεν πιστεύει απαραίτητα πως το αντικείμενο ήταν «ένας μικρός πράσινος εξωγήινος», αλλά η οργάνωση δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα σενάριο. Ακόμη και αν το σκάφος ήταν γήινο και ανήκε σε κάποια ξένη δύναμη, τότε υπάρχουν πολλοί λόγοι ανησυχίας.
 
«Μπορεί να είναι οτιδήποτε, δεν θα απέκλεια τίποτα, και γι’ αυτό πιστεύω πως πρέπει να το ελέγξουμε», δήλωσε ο Elizondo. «Μπορεί να είναι Ρωσικό. Μπορεί να είναι Κινέζικο. Μπορεί να είναι μικροί πράσινοι άνθρωποι από τον Άρη. Δεν ξέρουμε τι στα κομμάτια είναι».
 
 
cnn.gr