Καραλάκης: Ξεκίνησαν συντηρήσεις αγροτικών δρόμων από τον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

11:23 π.μ. - Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
11:09 π.μ. - Πέμ, 19/23/2024
Image: Καραλάκης: Ξεκίνησαν συντηρήσεις αγροτικών δρόμων από τον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας

Με αφορμή την συνέντευξη του κ. Παπαδογιάννη, ο κ. Γιώργος Καραλάκης, πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, μίλησε στον Ηχώ 99,8

Ο ΤΟΕΒ Ιεράπετρας έχει επαφή με τον ΟΑΚ και φυσικά όταν έρθει ο κ. Παπαδογιάννης θα παρευρεθούν στην συνάντηση. Σαν ΤΟΕΒ έχουν αντιδράσει στην Ενιαία Διαχείριση Υδάτων και αυτό που θέλουν να δουν στην συνέχεια είναι το τι αφορά και τι προβλέπει αυτή η μελέτη. Σαν οργανισμός είναι κοντά στο θέμα και περιμένουν να γίνουν ενημερωτικές συναντήσεις.

Συνεχίζοντας, μας ενημέρωσε ότι ο ΤΟΕΒ θα φτιάξει φέτος επτά χιλιόμετρα δρόμων που αφορούν τον αγροτικό τομέα αλλά θα γίνουν και επεμβάσεις καθαρισμού στα κολεκτέρ. Το νερό που υπάρχει στον ταμιευτήρα είναι γύρω στα 4.600.000 κυβικά μέτρα. Η βροχή σίγουρα βοήθησε καθώς θα γίνει εξοικονόμηση αλλά δεν λύνει το πρόβλημα καθώς η γη έχει ξεραθεί και είναι δύσκολο να τρέξουν τα ποτάμια και να μαζευτεί νερό στο φράγμα.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Άγιο Νικόλαο για την λύση της Ενεργειακής Κοινότητας και είπε ότι οι διαβουλεύσεις που γίνονται πλέον αφορούν την προσπάθεια της ένταξης του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας στο πρόγραμμα «Απόλλων».