Κανονικά η προγραμματισμένη επίσκεψη και ομιλία Κοτζιά στο Ηράκλειο

9:17 π.μ. - Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
09:10 π.μ. - Πέμ, 18/17/2018
Image: Κανονικά η προγραμματισμένη επίσκεψη και ομιλία Κοτζιά στο Ηράκλειο

Παρά την παραίτησή του από το Υπουργείο Εξωτερικών

Συνεχίζονται οι έντονες πολιτικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η χθεσινή παραίτησή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Μολονότι ο κ. Κοτζιάς δεν είναι πλέον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, ρόλο τον οποίο έχει αναλάβει ως γνωστόν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, η προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Ηράκλειο δεν πρόκειται να αναβληθεί.
 
Έτσι, η ομιλία που θα αναπτύξει την ερχόμενη Δευτέρα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο κ. Κοτζιάς αποκτά ειδικό πολιτικό βάρος, αφού θα είναι η πρώτη επίσημη και δημόσια τοποθέτησή του μετά την παραίτησή του και τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού για τη συμφωνία των Πρεσπών.
 
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κοτζιάς θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «Πράττω» της οποίας εξάλλου ο παραιτηθείς υπουργός είναι επικεφαλής.
 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα της 22ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με γενικό τίτλο «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».
 
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ίδια η Κίνηση με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι η επίσκεψη και ομιλία Κοτζιά στο Ηράκλειο δεν θα αναβληθεί, παρά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
 
 
cretapost.gr