«Καμπάνα» 13 ετών στον 52χρονο που ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι

9:38 π.μ. - Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019
09:03 π.μ. - Τετ, 13/38/2019
Image: «Καμπάνα» 13 ετών στον 52χρονο που ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι

Το δρόμο της φυλακής πήρε ο 52χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξης σε βάρος ανήλικης

Στη φυλακή οδηγείται ένας 52χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού ηλικίας 11,5 ετών, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στο Ηράκλειο.
 
Ο 52χρονος δικάστηκε και καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
 
Ο Εισαγγελέας της Έδρας πρότεινε η έφεση του καταδικασθέντα να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό όρους, ωστόσο η Έδρα είχε διαφορετική γνώμη και «έστειλε» τον 52χρονο στη φυλακή.
 
Μιλώντας στο neakriti.gr ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού, δικηγόρος κ. Σπύρος Βρέντζος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου.
 
Εξάλλου, ο κ. Βρέντζος ζήτησε από τους γονείς όλων των παιδιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με τους ανθρώπους τους οποίους συναναστρέφονται και εμπιστεύονται.
 
Στο μεταξύ, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα και άλλη μια παρόμοια υπόθεση.
 
Πρόκειται για την υπόθεση του 75χρονου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, στο Ηράκλειο, καθώς φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος ενός κοριτσιού 10 ετών.
 
Η συγκεκριμένη δίκη δεν διεξήχθη σήμερα, λόγω παρέλευσης του ωραρίου, με το δικαστήριο να διακόπτει την εν λόγω συνεδρίαση για την Τετάρτη 27 Μαρτίου.
 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του ηλικιωμένου, κ. Θεονύμφη Μπέρκη στο neakriti.gr, ο εντολέας της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.