Καλή εφημερία στον παράδεισο αγαπημένε μας Καμάλ .Το συλλυπητήριο μήνυμα των εργαζομένων στο ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

1:31 μ.μ. - Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020
01:12 μ.μ. - Πέμ, 31/31/2020
Image: Καλή εφημερία στον παράδεισο  αγαπημένε μας Καμάλ .Το συλλυπητήριο μήνυμα των εργαζομένων στο ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Την 1η Ιανουαρίου του 2021, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής, καλούμαστε να τον αποχαιρετήσουμε στο τελευταίο του ταξίδι.

Το βράδυ της 29-12-20 με την ανακοίνωση του θανάτου του αγαπημένου μας διευθυντή, του αγαπημένου μας Καμάλ, η μικρή κοινότητα του ακτινολογικού αλλά και η ευρύτερη κοινότητα του νοσοκομείου Ιεράπετρας έγινε φτωχότερη.

Η ξαφνική απώλεια του ήρθε να απλώσει ένα βαρύ σύννεφο θλίψης πάνω μας και το 2020 φάνηκε να μας δοκιμάζει σκληρά μέχρι την τελευταία στιγμή του.

Ο Καμάλ Τζραντ, από την Συρία, έκανε την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του, αποκτώντας την ελληνική υπηκοότητα τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του. Σπούδασε στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας ακτινολογίας στο ΑΧΕΠΑ κι εργάστηκε στη συμπρωτεύουσα επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα.

Στις 17-7-1992 διορίστηκε στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Ιεράπετρας όπου και υπηρετούσε ακόμα, μέχρι τη στιγμή του απρόσμενου θανάτου του.

Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν κι ακόμα περισσότερο αυτοί που είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του είναι βέβαιο ότι έχουν βγει ωφελημένοι.

Είναι πολύ δύσκολο να αποδοθούν με λίγα λόγια ο ήρεμος και μετρημένος χαρακτήρας του, οι αρμονικές σχέσεις συναδελφικότητας που έχτιζε γύρω του, η ικανότητα να προΐσταται με ευγένεια, αμεροληψία και δικαιοσύνη, το αίσθημα χρέους και καθήκοντος που τον διακατείχε και που ήταν γι΄ αυτόν τρόπος ζωής, η υπομονή και η εγκαρτέρηση με την οποία αντιμετώπιζε όλες τις δυσκολίες στη ζωή του, η σοφία ζωής που σκόρπιζε γύρω του.

Την 1η Ιανουαρίου του 2021 είχε προγραμματίσει την πρώτη του εφημερία για το νέο έτος.

Την 1η Ιανουαρίου του 2021, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής, καλούμαστε να τον αποχαιρετήσουμε στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλή εφημερία αγαπημένε μας Καμάλ στον παράδεισο….