Καλαντζάκης: «Κάθε χρόνο και πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και πάντα καλύτεροι»

8:40 π.μ. - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
08:12 π.μ. - Παρ, 14/40/2018
Image: Καλαντζάκης: «Κάθε χρόνο και πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και πάντα καλύτεροι»

Το μήνυμα του Δημάρχου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Δήμο Ιεράπετρας

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας ξεκίνησαν κι επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων στον Δήμο Ιεράπετρας.
 
Την έναρξη της γιορτινής βραδιάς προανήγγειλαν οι όμορφες και χαρούμενες μελωδίες της Φιλαρμονικής και η παράσταση της Χορωδίας των Νέων του Δήμου και ακολούθησε η φαντασμαγορική συναυλία από την Ελένη Φουρέιρα με το κοινό να συμμετέχει ενθουσιωδώς και να συμβάλλει καθοριστικά στην εορταστική ατμόσφαιρα.

fwtagwghsh-dentrou-2018-12
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε μεταξύ άλλων: 
 
«Σαν Δήμος Ιεράπετρας, σαν Δημοτική Αρχή, πιστοί στο ραντεβού μας, σταθεροί στην προσπάθειά μας για καθιέρωση των εκδηλώσεων στην πόλης μας, ως θεσμό, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, ντύνουμε και φέτος την Ιεράπετρα στα γιορτινά και σας καλούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος Ιεράπετρας για εσάς.
 
Η ανταπόκριση και η συμμετοχή σας είναι και φέτος μεγάλη και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά.
 
Κάθε χρόνο και πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι και πάντα καλύτεροι.
 
Η νέα πορεία ανάπτυξης που χαράσσουμε για τον Δήμο Ιεράπετρας επιβάλει και τον αυτονόητο σεβασμό για το αναφαίρετο δικαίωμα του δημότη στην ψυχαγωγία και είναι υποχρέωση του κάθε Δήμου που σέβεται τους δημότες του να την προσφέρει απλόχερα. 

fwtagwghsh-dentrou-2018-4
 
Ευχαριστώ το προσωπικό του Δήμου Ιεράπετρας, τον εμπορικό σύλλογο Ιεράπετρας, τους συλλόγους και φορείς του Δήμου, τον πρόεδρο της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μάνο Γεωργαλάκη, τους αντιδημάρχους, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της αποψινής βραδιάς καθώς και όλων των εορταστικών εκδηλώσεων. 
 
Ευχαριστώ τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη Χορωδία των Νέων για την ουσιαστική συμβολή τους στην αποψινή γιορτινή εκδήλωση και την Ελένη Φουρέιρα για τον ξεχωριστό εορταστικό παλμό που δίνει στην έναρξη των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
 
Ευχαριστώ και όλους εσάς που βρίσκεστε απόψε εδώ ώστε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή και να απολαύσουμε την αποψινή βραδιά μεταφέροντας το μήνυμα της ομόνοιας και της αλληλεγγύης.
 
Καλές γιορτές με Υγεία κι Ευτυχία σε όλους!»