Καλαντζάκης: «Φροντίζουμε την υγεία μας & στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»

7:31 π.μ. - Τρίτη, 12 Μαΐου 2020
07:05 π.μ. - Τρί, 12/31/2020
Image: Καλαντζάκης: «Φροντίζουμε την υγεία μας & στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων επισκέφθηκε καταστήματα της περιοχής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μπινιχάκη Ευάγγελο και τον ταμία του Συλλόγου, κ. Λαμπράκη Χαράλαμπο, προκειμένου να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες για τη ζημιά που τους επέφερε το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων και να τους ευχηθεί καλές δουλειές στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας τόνισε τα εξής:

«Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες υποχρεωτικού κλεισίματος των καταστημάτων λόγω κορωνοϊού, ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα και επιχειρείται η επιστροφή στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Η επιστροφή αυτή θα πρέπει να γίνει από όλους μας με ιδιαίτερη προσοχή και με υποχρεωτική τήρηση των μέτρων προστασίας του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσουμε με κανένα τρόπο τα όσα με προσωπικές και συλλογικές θυσίες κατορθώσαμε.

Από την πρώτη στιγμή ο εμπορικός κόσμος της Ιεράπετρας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, χωρίς να περιμένει τις κρατικές αποφάσεις και δίχως να υπολογίζει το οικονομικό κόστος έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξει την υγεία των πολιτών. Σήμερα λοιπόν, που οι επιχειρήσεις ανοίγουν, είναι στο χέρι μας να σεβαστούμε τη στάση τους, να τις στηρίξουμε και να τις διατηρήσουμε ανοιχτές.

Είναι η δική μας σειρά να σταθούμε στο πλευρό τους. Τώρα περισσότερο από ποτέ ο καθένας από εμάς οφείλει να στηρίξει τις επιχειρήσεις του τόπου του.

Όλοι μαζί οι δημότες της Ιεράπετρας δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και συμπορευόμαστε κάτω από κοινούς άξονες: Φροντίζουμε την υγεία μας και στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας».