Καλαντζάκης: Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αύξηση των χρηματικών ενισχύσεων στους αγρότες

11:14 π.μ. - Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
11:10 π.μ. - Δευ, 26/14/2020
Image: Καλαντζάκης: Συνεχίζεται η προσπάθεια για την αύξηση των χρηματικών ενισχύσεων στους αγρότες

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του Προέδρου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Γαϊτάνη Ιωάννη και του Ταμία του Συλλόγου, κ. Εμμανουήλ Καβουσανάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση του Περιφερειάρχη για την ιδιαίτερη διαχείριση που χρίζει η οικονομική ενίσχυση των αγροτών.

hxonews

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα παρακάτω:

« Στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των αγροτών για επιπλέον χρηματικές αποζημιώσεις για την κάλυψη των ζημιών που έχουν υποστεί από τις συνέπειες του Covid-19, ζητήσαμε από τον Περιφερειάρχη την από κοινού μετάβασή μας στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν αύξηση των χρηματικών ενισχύσεων.

Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο και τους Φορείς, διότι θεωρούμε ότι αυτή η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προς όφελος όλων των αγροτών, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες και να συνεχίσουν να καλλιεργούν».