Καλαντζάκης: Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας για την άψογη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου

2:08 μ.μ. - Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022
02:03 μ.μ. - Τετ, 30/08/2022
Image: Καλαντζάκης: Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας για την άψογη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου

Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου «Coast to coast race» που διεξήχθη την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας υποδέχθηκε στο Γραφείο του εκπροσώπους των διοργανωτών

Ύστερα από την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου «Coast to coast race» που διεξήχθη την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας υποδέχθηκε στο Γραφείο του εκπροσώπους των διοργανωτών, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας, κ. Σπύρο Τσιφετάκη, την Αντιπρόεδρο, κα Μαρίνα Αχλάτη και τον Γραμματέα και Γενικό έφορο Αγώνων, κ. Νίκο Τζωρτζάκη, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Βαγγέλη Μπινιχάκη και των Αντιδημάρχων κας Χρύσας Χατζημαρκάκη, κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη και κ. Γιώργου Ασπραδάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος εξήρε το έργο και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου, παρέλαβε τιμητική πλακέτα για το ενδιαφέρον και την στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την έκταση του Δήμου.

Ο κ. Καλαντζάκης, αφού συνεχάρη τον Σύλλογο Δρομέων για την εξαιρετική διοργάνωση, δήλωσε τα εξής: «Χάρη στη δραστηριότητα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, μαθαίνουμε τόσο εμείς οι ίδιοι όσο και τα παιδιά μας να διεκδικούμε μια καλύτερη, πιο υγιεινή ποιότητα ζωής, την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, την ενότητα και την ευγενή άμιλλα.

Ως Δημοτική Αρχή είναι πάγια θέση μας να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προβάλλουν τον Δήμο της Ιεράπετρας και προσφέρουν τόσο σημαντικά οφέλη στους πολίτες. Είμαστε δίπλα στα μέλη του Συλλόγου, συνοδοιπόροι στο όραμά τους για τη διοργάνωση ακόμη μεγαλύτερων αγώνων, πανελλαδικής εμβέλειας».