Καλαντζάκης: Στηρίζουμε το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου για παράταση κατεδαφίσεων των παράνομων κατασκευών

11:25 π.μ. - Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Πέμ, 14/25/2021
Image: Καλαντζάκης: Στηρίζουμε το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου για παράταση κατεδαφίσεων των παράνομων κατασκευών

Με τον Πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη και το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μπάμπη Λαμπράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ»

Με τον Πρόεδρο, κ. Ευάγγελο Μπινιχάκη και το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μπάμπη Λαμπράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με αφορμή το αίτημα που απέστειλε ο Σύλλογος στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ζητώντας παράταση της εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης των παράνομων κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, καθότι η σχετική απόφαση περιλαμβάνει και εμπορικά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, αφού συνεχάρη τον κ. Μπινιχάκη για την επανεκλογή του στις πρόσφατες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου, τόνισε τα εξής: « Όπως φαίνεται και από τη συζήτηση που είχα με τον Πρόεδρο, είναι κοινό το αίτημα όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο να δοθεί παράταση από το αρμόδιο Υπουργείο στην εκτέλεση της συγκεκριμένης απόφασης.

Η Δημοτική Αρχή είναι στο πλευρό και του Εμπορικού Συλλόγου στηρίζοντας έμπρακτα το αίτημά του. Όλοι μαζί από κοινού θα διεκδικήσουμε από τους αρμόδιους την παράταση της υλοποίησης της σχετικής απόφασης, έως ότου ολοκληρωθεί η εκπόνηση της μελέτης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου και μας δοθεί η απαραίτητη χρηματοδότηση για την πραγματοποίησή της».