Καλαντζάκης για την εθελοντική δράση ευπρεπισμού στα Φέρμα: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία προσπάθεια»

7:16 π.μ. - Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
07:04 π.μ. - Δευ, 12/16/2021
Image: Καλαντζάκης για την εθελοντική δράση ευπρεπισμού στα Φέρμα: «Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία προσπάθεια»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, εθελοντική δράση αποψίλωσης των χόρτων και ευπρεπισμού στα Φέρμα της κοινότητας Αγίου Ιωάννη Ιεράπετρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη

Στην περιοχή μετέβη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, όπου συνάντησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη, κ. Νίκο Αθάνατο, τον Προέδρο της Κοινότητας, κ. Κυδωνάκη Μανόλη και όλους τους εθελοντές.

Όπως σχολίασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Άλλη μία σημαντική πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη η οποία έρχεται να συμβάλει σημαντικά στη προσπάθεια εξωραϊσμού της περιοχής πραγματοποιήθηκε σήμερα.

hxonews

Τέτοιου είδους δράσεις είναι πάντα αξιέπαινες και πολύ σημαντικές καθώς δεν ενισχύουν μόνο την αισθητική της περιοχής αλλά και τους δεσμούς των κατοίκων με τον τόπο τους.

Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Νίκο Αθάνατο, στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, κ. Μανόλη Κυδωνάκη και σε όλους τους εθελοντές για τις μέχρι τώρα ενέργειές τους.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα από τη συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους εθελοντές στοχεύουμε στην περαιτέρω αισθητική αναβάθμιση και ανάπτυξη της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη».