Καλαντζάκης: Δυναμικά και ο Δήμος Ιεράπετρας στην AgroExpo – Εγκαίνια στις 19.00 παρουσία Πλακιωτάκη

9:30 π.μ. - Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
09:09 π.μ. - Παρ, 17/30/2021
Image: Καλαντζάκης: Δυναμικά και ο Δήμος Ιεράπετρας στην AgroExpo – Εγκαίνια στις 19.00 παρουσία Πλακιωτάκη

Με μάσκες και αποστάσεις όλοι στην αγροτική έκθεση Ιεράπετρας

Να δώσουμε όλοι μαζί, δυναμικά, το παρών στην 4 η AgroExpo που ξεκινά σήμερα στην Ιεράπετρα ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8 καλώντας τον κόσμο να στηρίξει αυτό το σημαντικό γεγονός για την πόλη, τον δήμο , το Λασίθι, την Κρήτη, όπου από σήμερα και για τρεις ημέρες θα χτυπάει η «καρδιά» του πρωτογενούς τομέα. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Παρασκευή στις 19.00 παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη

Στόχος όπως τόνισε ο Δήμαρχος, η ανάδειξη και προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών στον πρωτογενή τομέα, η προβολή και η στήριξη της συνεργασίας των αγροτικών επιχειρήσεων.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε έναν επόμενο στόχο που είναι η αξιοποίηση των χώρων της ΑΓΡΕΞ ώστε να δημιουργηθεί ένας μόνιμος χώρος εκθέσεων. Παράλληλα όμως θα είναι ένας πολυχώρος, με αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδική χαρά, θέατρο κ.α. που θα είναι επισκέψιμος καθημερινά.

Ο κ. Καλαντζάκης τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάζονται, βοηθούν, στηρίζουν τη διοργάνωση της Αγροτικής Έκθεσης AgroExpo και κάλεσε για μια ακόμα φορά τον κόσμο, τηρώντας τα μέτρα, να επισκεφθεί την έκθεση.