Καλαϊτζάκης: Απαράδεκτο τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε αίθουσες με υγρασία και μούχλα

11:33 π.μ. - Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
11:02 π.μ. - Τετ, 26/33/2020
Image: Καλαϊτζάκης: Απαράδεκτο τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε αίθουσες με υγρασία και μούχλα

Τι απαντά η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής α/βαθμιας Μ. Ρουμελιωτάκη

Σωρεία προβλημάτων στο νέο κτίριο του 7ου Νηπιαγωγείου το οποίο εγκαινιάστηκε χθες καταγράφει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Σε επιστολή τους προς τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου την οποία κοινοποιούν προς τη Διευθύντρια καταγράφουν τα προβλήματα αυτά και ζητούν ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει ή θα γίνουν για να αντιμετωπιστούν.

Ο κ. Μανώλης Καλαϊτζάκης μέλος του προσωρινού Δ.Σ. μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα κάγκελα που δεν παρέχουν την απαιτούμενη προστασία, την εισροή υδάτων από τα κουφώματα, την εμφάνιση μούχλας και υγρασίας στους χώρους του σχολείου, την ύπαρξη οικοδομικών υλικών στην αυλή, την έλλειψη επαρκούς στεγάστρου με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την έλλειψη ντεπόζιτου νερού κ.α.

Ακούστε εδώ όσα δήλωσε ο κ. Καλαϊτζάκης:

-

Τι δική της απάντηση δίνει μιλώντας στον Ηχώ 99,8 η αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Ιεράπετρας κα Μαρία Ρουμελιωτάκη. Λέγοντας ότι ως επιτροπή δεν ενημερώθηκαν για το έγγραφο που διατέθηκε από τον σύλλογο σε δημοσιογράφους και προς τον Δήμαρχο την ημέρα των εγκαινίων του νέου κτιρίου του σχολείου. Ως επιτροπή α/βαθμιας έχουν ήδη δρομολογήσει σειρά ενεργειών και μάλιστα σκοπεύει η ίδια μαζί με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών να επισκεφθούν το σχολείο. Θα μπορούσαν δε οι γονείς να ενημερωθούν από την ίδια ως πρόεδρο της επιτροπής και να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις ενέργειες που έχουν γίνει ή δρομολογούνται. Πρόσθεσε ότι θεωρεί πως ήταν άτοπη η κίνηση των γονέων τη συγκεκριμένη ημέρα και πρόσθεσε πως το έργο δεν έχει παραληφθεί και τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα αντιμετωπιστούν.

Ακολουθεί συνέντευξη κας Ρουμελιωτάκη: