Κακλαμανάκης : «Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια ‘φυσιολογική’ ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου»

5:41 μ.μ. - Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018
05:01 μ.μ. - Παρ, 26/41/2018
Image: Κακλαμανάκης : «Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια ‘φυσιολογική’ ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου»

Εκπληκτικές εικόνες του χρυσού Ολυμπιονίκη να «δαμάζει»τα κύματα

 
Τι κι αν πέρασαν πέρασαν 22 χρόνια από τότε που στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας στην Ατλάντα, ο Νίκος Κακλαμάνακης δεν σταματά να προπονείται στο στοιχείο του, την ιστιοσανίδα.

 
Όπως φαίνεται από τις εικόνες και την ανάρτηση του Κακλαμανάκη στο facebook, ο ίδιος παρά τα θεόρατα κύματα που σχηματίστηκαν σε παραλία της Κρήτης λόγω των δυνατών ανέμων που πλήττουν τον νομό, πήρε τον εξοπλισμό του και «πάλεψε» με αυτά.
 
Οι εικόνες αν και θυμίζουν Χαβάη, ελήφθησαν από την Κρήτη με τον φωτογράφο Κυριάκο Μαράκη να βγάζει εκπληκτικά καρέ από την προπόνηση του Ολυμπιονίκη.


 
Η ανάρτησή του Νίκου Κακλαμανάκη:
 
"Την θάλασσα δεν την φοβάμια, τη σέβομαι... Τα κύματα είναι ενέργεια και δύναμη
Ακόμη και έμπειροι στο άθλημά μας, το γουίντσερφ, φίλοι, καμιά φορά με ρωτούν αν φοβάμαι. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: «Τη θάλασσα δεν την φοβάμαι. Τη σέβομαι». Αλλά ακόμη και ο φόβος που προέρχεται από σεβασμό είναι δημιουργικός. Ενώ όταν οδηγεί σε πανικό, γίνεται επικίνδυνος και κάποιες φορές καταστροφικός. Στον άνεμο, στα κυματα και στα θαλάσσια ρεύματα δεν πάω κόντρα. Κοντά τους, πλάι και μαζί τους πάω. Ζω στο «εδώ και τώρα», εναλλάσσοντας ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση. Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια «φυσιολογική» ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου. Εύχομαι και ελπίζω τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών να μην βλάπτουν συνανθρώπους μας!"





Πηγή: agonaskritis.gr