Και επίσημα στη ΝΔ ο Χάρης Θεοχάρης

4:25 μ.μ. - Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
04:12 μ.μ. - Τρί, 18/25/2018
Image: Και επίσημα στη ΝΔ ο Χάρης Θεοχάρης

Στη ΝΔ προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, όπως ανακοίνωσε επισήμως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Προηγήθηκε συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την οποία συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις, μετά από την οποία ο βουλευτής -πλέον- της ΝΔ έκανε την εξής δήλωση:
 
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».
 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο κύριος Θεοχάρης είχε επανειλημμένα και με κατηγορηματικό τρόπο αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΝΔ.
πηγή tvxs.gr