KABRERA: Η τομάτα όπως θα ήθελες να είναι

1:10 μ.μ. - Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019
01:10 μ.μ. - Σάβ, 05/10/2019
Image: KABRERA: Η τομάτα όπως θα ήθελες να είναι

Αναζητήστε πληροφορίες στο περίπτερο της AGRIS στην Agroexpo 2019

Ο Γ. Κουμουνδούρος εμπορικός διευθυντής και ο Θ. Κουφάκης τεχνικός διευθυντής της AGRIS από το στούντιο του Ηχώ 99,8 παραχώρησαν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με αναφορές στις δράσεις και τις προτάσεις της εταιρίας αλλά και στην αγροτική έκθεση Agroexpo 2019 που διεξάγεται από 9-12 Μαϊου στην Ιεράπετρα στην οποία μάλιστα η AGRIS  είναι  αργυρός χορηγός.
 
Η παρουσία τους στην έκθεση δείχνει την εστίαση της εταιρίας στην Ιεράπετρα και γενικότερα την Κρήτη. Ωστόσο ειδικότερα στην Ιεράπετρα είναι παρόντες με μια μεγάλη επένδυση τις εγκαταστάσεις  του φυτωρίου και πειραματικού σταθμού στην Παχειά Άμμο. Οι εντυπώσεις από την Agroexpo 2019 είναι θετικές ενώ  μεγάλο είναι  και το ενδιαφέρον των επισκεπτών που θέλουν να ενημερωθούν. Μέσα από το οργανωμένο περίπτερό τους ενημερώνουν τον κόσμο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της AGRIS. Εκτιμούν ότι  ένα επόμενο βήμα για την περαιτέρω βελτίωση της έκθεσης είναι το άνοιγμα σε μια πιο ευρεία γκάμα εκθετών με εμπορικό ενδιαφέρον για τη διακίνηση και διάθεση των προϊόντων  πχ σουπερ μάρκετ , έμποροι, εκπρόσωποι λαχαναγορών. Επίσης καλό θα ήταν και η διοργάνωση συναντήσεων με θεματικές ενότητες.

 
Εν συνεχεία μίλησαν για το υβρίδιο τομάτας KABRERA  ένα νέο προϊόν που έρχεται να δώσει κάτι νέο στη λαχανοκομία και θα πρωταγωνιστήσει στην αγορά. Ένα προϊόν, ποιοτικό , γευστικό, με βαθύ κόκκινο χρώμα ,  με αντοχή στις ασθένειες , που προσδίδει υψηλή αξία τόσο στον παραγωγό όσο και σε όλη την αλυσίδα μέχρι τον καταναλωτή.
 
Αναφορά έγινε και στη ροζ ντομάτα  ένα προϊόν που κερδίζει έδαφος στην αγορά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η AGRIS έχει  εδώ να παρουσιάσει  το υβρίδιο CLAROSA  ένα προϊόν με ανθεκτικότητα και  υψηλή  διατηρησιμότητα στο ράφι.
 
 
Ως AGRIS είναι κοντά στους παραγωγούς θεωρώντας τους ως συνεργάτες.  Πιστεύουν  σε αυτούς και είναι δίπλα τους με έμπειρους  ανθρώπους  και σύγχρονες εγκαταστάσεις με θαλάμους επούλωσης εμβολιασμένων φυτών , πειραματικούς σταθμούς όπως αυτόν στην Παχειά Άμμο που κατόπιν συνεννόησης  είναι επισκέψιμος για τους παραγωγούς και όχι μόνο,  που θέλουν να ενημερωθούν περαιτέρω.