Κ. Σπυριδάκη: « Πλήγμα στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων Αστυνομικών η μείωση του κόστους διαμονής στα 30 ευρώ »

12:24 μ.μ. - Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
12:05 μ.μ. - Δευ, 27/24/2024
Image: Κ. Σπυριδάκη: « Πλήγμα στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων Αστυνομικών η μείωση του κόστους διαμονής στα 30 ευρώ »

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή την Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή την Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με θέμα την τροπολογία που κατατέθηκε για τη μείωση του κόστους διαμονής των αποσπασμένων Αστυνομικών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε 30 ευρώ.

Κριτική άσκηση η Λασιθιώτισα Βουλευτής κατά της απόφασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για άλλη μία φορά οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης έρχονται να διαψευστούν από τις μετεκλογικές πράξεις της. Το παιχνίδι όμως αυτό λαμβάνει χώρα στις πλάτες του Έλληνα πολίτη και της ασφάλειάς του. Με αυτή την κίνηση της πολιτικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας πλήττεται η αξιοπρέπεια των Ελλήνων Αστυνομικών οι οποίοι βιώνουν μία συνεχή απαξίωση. Όμως και σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής είναι ξεκάθαρα: απαξίωση, υποστελέχωση, υποχρηματοδότηση και τα οποία αποτυπώνονται στην αύξηση της εγκληματικότητας και την ανησυχητική αύξηση των γυναικοκτονιών».

Κλείνοντας η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λασιθίου, κα Κατερίνα Σπυριδάκη, καλεί τον Υπουργό να λάβει τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθώσει την αναφερόμενη από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου αδικία εις βάρος της ασφάλειας των πολιτών.