«Ήταν συμμορία»: Ενοχή οκτώ κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας για το θάνατο του Γιακουμάκη

1:32 μ.μ. - Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
01:06 μ.μ. - Τρί, 25/32/2019
Image: «Ήταν συμμορία»: Ενοχή οκτώ κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας για το θάνατο του Γιακουμάκη

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας αφού ανέφερε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολη η υπόθεση, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενοχή των οκτώ κατηγορουμένων και την αθώωση του ενός

Την ενοχή οκτώ κατηγορουμένων και την αθώωση ενός πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
 
 
Η εκδίκαση της υπόθεση για το θάνατο του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον φτάνει στο τέλος της.
 
Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας αφού ανέφερε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολη η υπόθεση, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενοχή των οκτώ κατηγορουμένων και την αθώωση του ενός.
 
Ο εισαγγελέας περιέγραψε τον Γιακουμάκη ως ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί ενώ έκανε λόγο για συμμορία αναφερόμενος στην παρέα των Κρητικών. Παράλληλα ζήτησε να απορριφθούν οι ισχυρισμοί της παρέας των Κρητικών πως όσα έκαναν στον Βαγγέλη ήταν στα πλαίσια της πλάκας.
 
Η παρέα των εννέα Κρητικών που κάθονται στο εδώλιο κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ΄εξακολούθηση.
 
Στο κατηγορητήριο περιγράφονται τουλάχιστον 25 περιστατικά βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι Κρητικοί φέρονται να του έριχναν καυτό νερό στον λαιμό να τον κλείδωναν σε ντουλάπες, να του πατούσαν τα δάχτυλα να του πέρναγαν θηλιά στον λαιμό και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο.
 
eleftherostypos.gr