Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ: Στηρίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη

1:18 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021
01:11 μ.μ. - Τετ, 24/18/2021
Image: Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ: Στηρίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη

Τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη ανακοίνωσαν με κοινή τους επιστολή 10 ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, ανάμεσα στους οποίους πρώην υπουργοί και βουλευτές του Κινήματος

Όπως έχει τονίσει στις ομιλίες του ο Νίκος Ανδρουλάκης, μέσα από την υποψηφιότητά του ενώνονται όλες οι γενιές της Παράταξης στον αγώνα για νέο νικηφόρο ξεκίνημα.

Ειδικότερα, στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη βρίσκονται και επίσημα, ο τέως υφυπουργός Φοίβος Ιωαννίδης, ο τέως υφυπουργός και τέως Νομάρχης Δημήτρης Σαρρής, ο τέως υφυπουργός Δημήτρης Αποστολάκης, ο τέως υπουργός Γιώργος Περράκης, οι τέως βουλευτές Στέλιος Ματζαπετάκης, Σήφης Μιχελογιάννης, Γιώργος Πρασιανάκης και Μαρία Σκραφνάκη, ο τέως ευρωβουλευτής και τέως δήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Κληρονόμος, καθώς και το τέως μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΠΑΣΟΚ επί προεδρίας Ανδρέα Παπανδρέου, Βαγγέλης Μαμαλάκης.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται ότι η «χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό στο διεθνές περιβάλλον και ανθεκτικό στις παγκόσμιες κρίσεις. Μία οικονομία που δημιουργεί πολλές και ποιοτικές θέσεις εργασίας ώστε να μην αναγκάζονται να φύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό αλλά και να γυρίσουν πολλοί από αυτούς που ήδη βρίσκονται έξω».

Οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «Εκφράζει όλους εμάς που μείναμε πίσω τα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ χωρίς να υπονομεύσουμε την ενότητα της παράταξης. Εκπροσωπεί όμως και την ανάγκη για ανανέωση και ανάδειξη νέων στελεχών από την Αυτοδιοίκηση, τα επιμελητήρια και τους επιστημονικούς φορείς ή αλλά και όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή αποστασιοποιημένοι».

Οι πρώην βουλευτές τονίζουν τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, σύμφωνα με την οποία, αν και πάντα στο κέντρο της παράταξης, ήταν συγχρόνως στο περιθώριο της εξουσίας, ενώ υπερθεματίζουν το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές και δεν έχει βαρίδια ή εξαρτήσεις.

«Δηλώνουμε παρόντες στο στοίχημα της αναγέννησης του Κινήματος μας.

Στις 5 Δεκέμβρη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Νίκο Ανδρουλάκη. Προχωράμε ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Προχωράμε για να τιμήσουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας και να εγγυηθούμε το Μέλλον της Παράταξης» αναφέρεται καταληκτικά.

patris.gr