Ισόπαλη η Βασίλισσα Νότου στην πρεμιέρα της στη Β’ εθνική

12:32 μ.μ. - Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021
12:10 μ.μ. - Δευ, 11/32/2021
Image: Ισόπαλη η Βασίλισσα Νότου στην πρεμιέρα της στη Β’ εθνική

Με το ισόπαλο 2-2 ξεκίνησε η Βασίλισσα Νότου τις επίσημες υποχρεώσεις της

Έχασε την ευκαιρία η Βασίλισσα Νότου να πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής Γυναικών απέναντι στην ποιοτική ομάδα των Τράχωνων Αλίμου. Στο πρώτο μέρος οι "πορτοκαλί" μπήκαν καλύτερα μέσα στο παιχνίδι και κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα με την Πιτροπάκη να ανοίγει το σκορ στο 28' με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ της Κτενάκη. Το δεύτερο γκολ για τη Βασίλισσα ήρθε από όμορφο συνδυασμό των παικτριών και συγκεκριμένα η Καστόρα με σέντρα ακριβείας έβγαλε σε θέση βολής την Ασπραδάκη, η οποία πλάσαρε στο δοκάρι και στην επαναφορά η Πλωμαρίτη βρήκε ανενόχλητη τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτριες του Αλίμου μπήκαν πιο δυνατά και στο 47' η Κεφαλα εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας, καταφέρνοντας να περάσει 3 παίκτριες και να πλασάρει ανενόχλητη για το 2-1 και στο 56' η Κατσίνη πήρε την μπάλα από την Λαθουράκη, η οποία δεν κατάφερε να τη μπλοκάρει σταθερά και στο ριμπάουντ η παίκτρια από τους Τράχωνες πλάσαρε άνετα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Από το 70' και μετά ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το νικητήριο γκολ, αποκορύφωμα για τις γηπεδούχες ήταν το χαμένο πέναλτι της Κτενάκη στο 88'.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ: Λαθουράκη, Λυμπεροπούλου, Πιτροπάκη, Σαμπιωτάκη (63’ Καρκέλη), Καστόρα (76’ λ.τ. Παπαδοπετράκη), Πλωμαρίτη, Ασπραδάκη, Λαμπράκη, Μπεκιάρη, Παλιούδη (46’ Τσακλάνου), Κτενάκη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ: Βαρβαροπούλου, Αλτάνη, Μανίτα, Ρούσσου, Παλαιορδάνου, Ρεπάνη, Κουκουβού, Κατσίνη, Κεφαλά, Πρελορέντζου, Παντελακάκη (67’ Σπανού).