Ηράκλειο: Στο κόκκινο η αγωνία για τον 70χρονο αγνοούμενο ψαρά

9:33 π.μ. - Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018
09:06 π.μ. - Παρ, 29/33/2018
Image: Ηράκλειο: Στο κόκκινο η αγωνία για τον 70χρονο αγνοούμενο ψαρά

Με την ελπίδα πάντα να πεθαίνει τελευταία συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου άνδρα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Αεροδρομίου Ηρακλείου

Χθες, 3η ημέρα ερευνών, οι Αρχές σάρωσαν ξανά τη θαλάσσια περιοχή και έφτασαν μέχρι και τη Χερσόνησο ενώ οι έρευνες εκτείνονται μέχρι και τη νήσο Ντία. Σταμάτησαν όμως λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 
Όπως είπε από την πρώτη μέρα στο Ράδιο Κρήτη ο Υπολιμενάρχης Ηρακλείου, Δημήτρης Κουβίδης, ο άτυχος ψαράς πήγε στην περιοχή όπως συνήθιζε, το πρωί της περασμένης Τρίτης. Ο γιος του ειδοποίησε τις αρχές, αρκετές ώρες αργότερα, όταν ο πατέρας του δεν έδωσε σημεία ζωής.
Από τότε, έχει στηθεί μια μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.
 
Να σημειωθεί ότι στην ακτή βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα: το κινητό, τα παπούτσια του, και όλα τα σύνεργα του ψαρέματος.
Οι έρευνες, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, θα συνεχιστούν σήμερα για τελευταία ημέρα με την ελπίδα να βρεθεί κάποιο σημάδι από τον 70χρονο ερασιτέχνη, αλλά έμπειρο ψαρά.
 
 
ekriti.gr