Ηράκλειο: Κανονικά τα εγκαίνια του ΚΤΕΛ... χωρίς τον Χρήστο Σπίρτζη

8:03 μ.μ. - Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
08:06 μ.μ. - Παρ, 22/03/2018
Image: Ηράκλειο: Κανονικά τα εγκαίνια του ΚΤΕΛ... χωρίς τον Χρήστο Σπίρτζη

Ο πανηγυρικός χαρακτήρας που δίνει η κυβέρνηση στη χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup... αναβάλλει την παρουσία Σπίρτζη σήμερα το βράδυ στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου

 
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις 19.30 σήμερα, στο Αίθριο του Ζαππείου, οπότε η παρουσία και του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών εκεί, κρίνεται επιβεβλημένη.
 
Τα εγκαίνια ωστόσο θα γίνουν κανονικά στις 20:00 από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωϊκών Γραμμών Αντώνη Μανιαδάκη, ενώ θα ακολουθήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, στο "τιμόνι" του οποίου θα είναι ο αγαπητός καλλιτέχνης Βασίλης Σκουλάς.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σπίρτζης θα πετάξει με την τελευταία πτήση για Ηράκλειο, οπότε οι αυριανές συναντήσεις και επισκέψεις του θα γίνουν κανονικά.
Θα επισκεφθεί τον οδικό άξονα Αγία Βαρβάρα - Απομαρμά, για να κάνει αυτοψία της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών.
Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13:00 θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με τον  Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.
 
 
ekriti.gr