Ηράκλειο: Επιστροφή στην πατρίδα για τους τουρίστες της Thomas Cook

9:10 π.μ. - Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019
09:09 π.μ. - Τετ, 25/10/2019
Image: Ηράκλειο: Επιστροφή στην πατρίδα για τους τουρίστες της Thomas Cook

Στις 21:15, το βράδυ της Τρίτης 24/09 αναχώρησε η πρώτη πτήση από το Ηράκλειο με επιβάτες τους πρώτους από τους τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στην Κρήτη

Στις 21:15, το βράδυ της Τρίτης 24/09 αναχώρησε η πρώτη πτήση από το Ηράκλειο με επιβάτες τους πρώτους από τους τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στην Κρήτη και φεύγουν από το νησί, μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.
 
Ήδη έχει φτάσει ένα μεγάλο μέρος των 1247 επιβατών που θα ταξιδέψουν σήμερα με προορισμό αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασίλειου, τους οποίους ενημερώνουν, εργαζόμενοι στον ασφαλιστικό οργανισμό που καλύπτει τις συνολικά 5 πτήσεις για σήμερα και τρεις αύριο Τετάρτη, αλλά και στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασίλειου.
 
«Όλα κυλούν ομαλά, προβλήματα δεν υπάρχουν και οι επιβάτες φτάνουν με ελάχιστες απορίες. Όλα είναι υπό έλεγχο και δε νομιζω στη διάρκεια του επαναπατρισμού των ανθρώπων, ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα» δήλωσε ο Αερολιμενάρχης του Αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».
 
«Νομιζω πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και αυτό κάνουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εδώ καταφέραμε να πετύχουμε το στοίχημα επαναπατρισμού τόσων χιλιάδων Κινέζων από τη Λιβύη».
 
dikaiologitika.gr