Ηράκλειο: Αν δεν ήταν ο γιος της θα την είχε πνίξει - Εφιαλτικό σκηνικό σε χωράφι

11:20 π.μ. - Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019
11:10 π.μ. - Τετ, 09/20/2019
Image: Ηράκλειο: Αν δεν ήταν ο γιος της θα την είχε πνίξει - Εφιαλτικό σκηνικό σε χωράφι

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μία 49χρονη γυναίκα, χήρα και μητέρα τριών παιδιών, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε μία 49χρονη γυναίκα, χήρα και μητέρα τριών παιδιών, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στις 6 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν αποπειράθηκε να την στραγγαλίσει ένας 42χρονος!
 
Όπως είπε η ίδια στην καταγγελία που έκανε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε χωράφι ιδιοκτησίας της, με πρωταγωνιστή τον άνδρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα της μετέφερε αγροτικά εφόδια, από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν.
 
Η γυναίκα παρατήρησε μία περίεργη συμπεριφορά από μέρους του με ενοχλητικά τηλεφωνήματα και αναγκάστηκε να ενημερώσει τον εργοδότη του, γεγονός που από ό,τι φαίνεται τον εξόργισε.
 
Πήγε στο χωράφι, της επιτέθηκε βρίζοντάς τη με τον χειρότερο τρόπο, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπάει μέχρι που έβαλε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της με σκοπό να την πνίξει!
 
Ευτυχώς στο χωράφι βρισκόταν ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος ακούγοντας τις κραυγές πήγε να τη βοηθήσει και ο 42χρονος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, αν και το αυτόφωρο έχει παρέλθει.
 
Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, με μώλωπες και εκδορές, πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε το περιστατικό...
 
ekriti.gr