Ηράκλειο : Σε ισόβια κάθειρξη ο δολοφόνος του 24χρονου στο Τυμπάκι

9:45 π.μ. - Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
09:10 π.μ. - Τετ, 24/45/2018
Image: Ηράκλειο : Σε ισόβια κάθειρξη ο δολοφόνος του 24χρονου στο Τυμπάκι

Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του 33χρονου άνδρα για το έγκλημα που διέπραξε όντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον 33χρονο για τη δολοφονία του 24χρονου εργάτη από το Πακιστάν.
 
Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του 33χρονου άνδρα για το έγκλημα που διέπραξε όντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
 
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν αρνήθηκε την πράξη του. Όμως προσπάθησε να τη δικαιολογήσει ισχυριζόμενος ότι το θύμα, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις για διάστημα περίπου πέντε μηνών, εξύβρισε την οικογένειά του. Όπως δήλωσε του θόλωσε το μυαλό, και για τον λόγο αυτό τον χτύπησε με το σφυρί που κρατούσε.
 
Το χρονικό της δολοφονίας 
 
Άντρας, νεαρής ηλικίας, βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στα θερμοκήπια της περιοχής Λάκκος του Τυμπακίου με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσωδίας.
 
Είχαν γίνει προσπάθειες ώστε το πτώμα να τυλιχτεί σε νάιλον, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες «πρόδωσαν» την ύπαρξή του στην περιοχή.
 
Στο μακάβριο εύρημα οδηγήθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου. Λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας που αναδιδόταν από το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του άτυχου άνδρα σε προχωρημένη σήψη.
 
Ο ιδιοκτήτης, είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι ο νεαρός Πακιστανός δεν πήγαινε στο θερμοκήπιο για δουλειά και πως παρέμεναν άφαντα τα ίχνη του.
 
Ο ιδιοκτήτης αναζητούσε το νεαρό άνδρα, που απασχολούσε στο θερμοκήπιό του ως εργάτη. Η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε στην αποκάλυψη του πτώματος, φέρνοντάς τον μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού το κεφάλι του θύματος ήταν πολτοποιημένο.
 
 
parapolitikakritis.gr