Ηράκλειο | Ο μικρός Νίκος βγήκε νικητής από την εντατική

9:48 μ.μ. - Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
09:05 μ.μ. - Τρί, 15/48/2018
Image: Ηράκλειο | Ο μικρός Νίκος βγήκε νικητής από την εντατική

Μόνο ικανοποίηση προκαλεί η είδηση ότι ο μικρός Νίκος, βγήκε από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται στην παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

 
Ο εξάχρονος, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, μετά από νοσηλεία 20 και πλέον ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου, βγήκε νικητής και τώρα νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική.
Ο μικρός, χωρίς να τον δουν οι γονείς του, άνοιξε το ψυγείο και ήπιε κρασί από το μπουκάλι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Οι βιοχημικές εξετάσεις έδειξαν δηλητηρίαση από αλκοόλη, η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, ωστόσο βγήκε νικητής.
Η είδηση έκανε το γύρο της Ελλάδας και αναζωπυρώθηκαν οι συζητήσεις για την εξοικείωση των παιδιών με το αλκοόλ και τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Οι γονείς του Νίκου, όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο πλευρό του, και ετοιμάζονται, σε λίγες ημέρες να τον πάρουν μαζί τους στο σπίτι, στο χωριό τους στη Μεσαρά.
Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφέθησαν ωστόσο ελεύθεροι, με εντολή εισαγγελέα, για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους.
 
 
ekriti.gr