Ηλεία: 20χρονη μαχαίρωσε 21χρονο γιατί δεν της άρεσε η ανάρτησή του στο Facebook

4:00 μ.μ. - Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
04:10 μ.μ. - Τρί, 31/00/2017
Image: Ηλεία: 20χρονη μαχαίρωσε 21χρονο γιατί δεν της άρεσε η ανάρτησή του στο Facebook

Μια ανάρτηση στο Facebook και ο καβγάς που την ακολούθησε στην περιοχή της Σπιάντζας στην Ηλεία μεταξύ του θιγόμενου νεαρού ζευγαριού και αυτού που την «ανέβασε», λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία καθώς η κοπέλα δεν δίστασε να μαχαιρώσει τον υπαίτιο τραυματίζοντάς τον

Η 20χρονη από τον Πύργο στην οποία αναφερόταν η ανάρτηση πήγε μαζί με τον 26χρονο φίλο της στο σπίτι ενός 21χρονου για να του ζητήσουν το λόγο για το σχόλιό του και δεν άργησαν να αρχίσουν να λογομαχούν στην αυλή. Ξαφνικά, η νεαρή γυναίκα έβγαλε έναν σουγιά και τραυμάτισε με αυτόν στην κοιλιακή χώρα τον 21χρονο! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της.
 
Το θύμα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε καθώς το τραύμα του ήταν επιφανειακό. Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα στον Πύργο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας κατά συναυτουργία.
 
Πηγή : protothema.gr