Ιεράπετρα:Όλα έτοιμα για τα Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Κινηματογράφου 7-21 Αυγούστου-Το Σάββατο η τελετή έναρξης

12:22 μ.μ. - Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
12:08 μ.μ. - Παρ, 06/22/2021
Image: Ιεράπετρα:Όλα έτοιμα για τα Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Κινηματογράφου 7-21 Αυγούστου-Το Σάββατο η τελετή έναρξης

Τιμώμενο πρόσωπο ο Σταύρος Ξαρχάκος -Η καλλιτεχνική Διευθύντρια Ελένη Βλάσση μιλά στον Ηχώ 99,8

Όλα έτοιμα για το «8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards» και το «2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards», σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Ελένης Βλάσση. Η λαμπερή όπως αναμένεται Τελετή Έναρξης θα γίνει το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 στις 21.00 μ.μ. στην Παραλιακή Πλατεία της Ιεράπετρας με τιμώμενο πρόσωπο τον καταξιωμένο και πολυβραβευμένο μουσικό δημιουργό Σταύρο Ξαρχάκο.

Το «8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards» είναι αφιερωμένο στην Υγεία και το Ασφαλιστικό Σύστημα και μάλιστα στην Τελετή Έναρξης θα προβληθεί το νέο ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδας Ελένης Βλάσση « Η Πανδημία».

hxonews

Το «2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards», θα είναι αφιερωμένο στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία «Στα 200 χρόνια Ελλάδα» και στο πλαίσιο αυτό στην Τελετή έναρξης θα προβληθεί η ταινία «Το ανίκητο πλοίο της Επανάστασης». Μια ταινία που αναδεικνύει μια πραγματική ιστορία, με φόντο την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και την Σύγχρονη Ελλάδα.

hxonews

Παράλληλα, υπό την αιγίδα των δύο Φεστιβάλ θα διεξαχθούν το “2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ανατολικής Κρήτης” καθώς και το “2ο Φεστιβάλ Μουσικής”

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια των Φεστιβάλ κα Ελένη Βλάσση μίλησε στον Ηχώ 99,8 για το εγχείρημα μέσα από το οποίο η Ιεράπετρα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο δίνοντας ραντεβού «εδώ στον Νότο για να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο!».

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη