Ιεράπετρα: Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες σε Χερσόνησο και Μάλια

8:45 π.μ. - Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020
08:11 π.μ. - Πέμ, 12/45/2020
Image: Ιεράπετρα: Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες σε Χερσόνησο και Μάλια

Ανοιχτά μέχρι τις 8 μ.μ. ο Σύλλογος αιμοδοτών επί της Δημοκρατίας 53 για την παραλαβή – Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε

Συνεχίζεται η προσπάθεια που ξεκίνησε από χθες στην Ιεράπετρα ώστε να στηριχθούν οι πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία σε περιοχές από Χερσόνησο ως και τα Μάλια. Στόχος είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, καθαριστικά κλπ ώστε να σταλούν όπου υπάρχει ανάγκη. Σε αυτό το εγχείρημα που γίνεται μετά από επικοινωνία ακροατών του Ηχώ 99,8 με τον σταθμό οι οποίοι εξέφρασαν τη διάθεση να βοηθήσουν, βοηθά ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών « πατήρ Φώτιος Διακάκης». Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Φασουλάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8 είπε ότι ήδη συμπολίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα. Τα προσφερόμενα είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία του συλλόγου οδός Δημοκρατίας 53 στην Ιεράπετρα που θα είναι ανοιχτά και σήμερα Πέμπτη ως τις 8 το βράδυ. Τα είδη θα διατεθούν κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες των πληγέντων Δήμων. Επειδή είναι δύσκολη η μετακίνηση λόγω του lockdown όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί με τον σύλλογο ώστε να εξυπηρετηθεί.

hxonews
hxonews

Για το ίδιο θέμα μίλησε και η κα Φωτεινή Κουτρούλη που είχε την πρωτοβουλία για να ξεκινήσει όλη αυτή η προσπάθεια. Όπως είπε στη δύσκολη θέση που βρίσκονται σήμερα αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσε να βρεθεί ο καθένας μας. Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι. Αισθανόμαστε την ανάγκη να είμαστε κοντά στους ανθρώπους οι περιουσίες των οποίων έχουν καταστραφεί. Είτε με την προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης είτε ακόμη και στο να τους βοηθήσουμε να καθαρίσουν τα σπίτια τους. Είναι συγκινητικό ότι με το που έγινε το κάλεσμα υπήρξε ανταπόκριση και τους ευχαριστούμε όλους είπε η κα Κουτρούλη.

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. του συλλόγου αιμοδοτών στο 28420 22985 ή στο τηλ του Ηχώ 99,8 28420 27288.

hxonews
hxonews
hxonews