Ιεράπετρα: Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

11:18 π.μ. - Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018
11:02 π.μ. - Παρ, 16/18/2018
Image: Ιεράπετρα: Νέο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Θρασύς επιδειξίας ακολούθησε μάνα και κόρη

 
Δυστυχώς φαίνεται ότι πληθαίνουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στην περιοχή της Ιεράπετρας. Ίσως, από την άλλη, να  πληθαίνουν οι καταγγελίες των περιστατικών που έμεναν ανομολόγητα, μετά τις τελευταίες περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στην περιοχή μας με θύματα μία νεαρή κοπέλα και ένα μικρό αγόρι, που δημοσιοποιήθηκαν μέσω του hxonews.
 
Στο νεότερο περιστατικό που καταγγέλεται στο hxonews και έχει επίσης καταγγελθεί στην Αστυνομία της Ιεράπετρας, δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη, μετά από νυχτερινή διασκέδαση έπεσαν θύματα ενός θρασύτατου επιδειξία, ο οποίος τις ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό τους και δεν απομακρύνθηκε ακόμα και όταν είχαν μπει μέσα σε αυτό και καλούσαν την αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, προ λίγων ημερών, οι συμπολίτισσές μας βγαίνοντας ξημερώματα από το κέντρο διασκέδασης Βεγγέρα στην Κάτω Μερά, ένιωσαν ότι κάποιος τις ακολουθεί. Κοιτώντας πίσω είδαν έναν άντρα, που φορούσε φούτερ με κουκούλα, οπότε δε φαινόταν το πρόσωπό του. Επιτάχυναν μέχρι να φτάσουν στο αυτοκίνητό τους, που ήταν παρκαρισμένο στην Βιτσέντζου Κορνάρου, κοντά στη ΔΕΗ. Εκεί ο επιδειξίας, βγήκε από το σκοτάδι και τους εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα.
 
Οι γυναίκες μπήκαν γρήγορα στο αυτοκίνητό τους και κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία όμως, λόγω του ότι είχε συμβεί ατύχημα σε άλλο σημείο του Δήμου, δεν κατέφθασε εγκαίρως. Η ίδια η μητέρα, οδηγώντας πλέον, βρήκε το θάρρος να ακολουθεί τον άντρα με τα φώτα του αυτοκινήτου αναμμένα, για να εντοπίσει πού θα πάει, μέχρι που τελικάκ έχασε τα ίχνη του σε κάποιο στενό.
 
Οι συμπολίτισσές μας κατήγγειλαν το περιστατικό, ώστε να υπάρχει επαγρύπνηση και προσοχή, ειδικά σε γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες, αλλά ΄και ψυχραιμη και δυναμική αντίδραση σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί.
 
Ας ελπίσουμε ότι τα περιστατικά αυτά θα διαλευκανθούν από την Αστυνομία, ώστε όλοι να μπορούμε να κυκλοφορούμε, χωρίς άγχος στην ήσυχη, μέχρι πρότινος, Ιεράπετρα.