Ιεράπετρα: Έκλεψαν ακόμα και το σπίτι για τα αδέσποτα

3:58 μ.μ. - Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017
03:01 μ.μ. - Τετ, 25/58/2017
Image: Ιεράπετρα: Έκλεψαν ακόμα και το σπίτι για τα αδέσποτα

Μήνυση από τον φιλοζωικό

Η ανακοίνωση του φιλοζωικού:

Τη Δευτερα 23/01/2016 και ωρα 19,45 πληροφορηθήκαμε εδω στη σελιδα για την κλοπη ενος απο τους 7 σταθμους φροντιδας που μολις την προηγουμενη μερα ειχε τοποθετηθει απο τους εθελοντες Ierapetra v.2 . Πρόκειται για το σπιτάκι σταθμό που μπηκε στην περιοχη του παλιου πυρηνελαιουργείου . 
 
Στο σημειο εσπευσε μελος των V2 που επιβεβαιωσε την κλοπη.
Η κυρια Μ. Γουλιδακη ως εκπροσωπος των Εθελοντών του Φιλοζωικου επισκέφτηκε αμεσα το ΑΤ Ιεραπετρας οπου και προχωρησε σε μήνυση.
 
- ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ εκείνους που πήραν το σπιτάκι να το επιστρέψουν άμεσα. Όλα τα σπιτάκια-σταθμοί ανήκουν πλέον στον Δήμο Ιεράπετρας και αποτελούν δημοσιά περιουσία αλλα πανω απο ολα ανηκουν στα αδεσποτα ζωα της Ιεραπετρας..
 
- ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ οσους μενουν στην περιοχη και ειδαν κατι να επικοινωνήσουν μαζι μας στο 6947910763 ή με το ΑΤ Ιεραπετρας.
 
- Παρακαλούμε επισης ολους τους πολίτες αν ανακαλύψουν το σπιτακι σταθμο να επικοινωνησουν αμεσα μαζι μας ή με το ΑΤ Ιεραπετρας.


 
Οπως τονισαν στη δημοσιευση τουs οι V2 
<< οι σταθμοί δεν τοποθετήθηκαν στις θέσεις που πρότεινε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ιεράπετρας αλλά στις θέσεις που τελικώς ψήφισε το Δ.Σ της πόλης μας με συνέπεια κάποιοι από αυτούς να εγκατασταθούν σε απομακρυσμένες περιοχές τις οποίες δεν μπορούμε να ελέγξουμε για πιθανές κλοπές / καταστροφές στην κατασκευή ή ενέργειες που να περιέχουν δόλο κατά των ζώων. Επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να τροφοδοτηθούν χωρίς μεταφορικό μέσο από τους εθελοντές. Τις επόμενες ημέρες και μετά από παρότρυνση αρκετών κατοίκων θα απευθυνθούμε ξανά στον Δήμο Ιεράπετρας ζητώντας την μετεγκατάσταση κάποιων εξ’ αυτών σε σημεία στα οποία θα είναι όντως χρήσιμοι, αποδοτικοί και θα μπορεί να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος>>
 
Αυτη την ωρα στη συναντηση της επιτροπης αδεσποτων του Δημου, ως εθελοντες θέτουμε εκ νεου στο τραπεζι η μεταφορα τον σταθμων που μπηκαν στα ''λαθος σημεια''
 
Στις φωτογραφίες καθως και στο link μπορειτε να θαυμασετε την υπεροχη δουλεια που προεκυψε μετα απο τοσο κοπο και προσωπικη εργασια των εθελοντων, ολων των ηλικιων! 
 
Ειναι κριμα να αφήσουμε μια τετοια προσπαθεια να καταστραφει.


 
Δείτε εδώ την ανακοίνωση των V2 για την τοποθέτηση των σταθμών,