Ιεράπετρα: Έκκληση για βοήθεια σε παιδί που φοιτά σε σχολείο του Δήμου από την Ένωση Γονέων

11:30 π.μ. - Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023
11:03 π.μ. - Δευ, 27/30/2023
Image: Ιεράπετρα: Έκκληση για βοήθεια σε παιδί που φοιτά σε σχολείο του Δήμου  από την Ένωση Γονέων

Η πρόεδρος Πετρούλα Κορνιλάκη στον Ηχώ 99,8 – Πως μπορούμε να βοηθήσουμε

Το τελευταίο διάστημα μαθητής που φοιτά σε σχολείο του Δήμου Ιεράπετρας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εξαιτίας της ιατρικής κατάστασης η αγορά κρεβατιού και στρώματος κατακλίσεων κρίνεται απαραίτητη.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου όπου φοιτά το παιδί, με κάλεσμά της, ζητά τη βοήθεια μας για την αγορά αυτών των αντικειμένων καθώς και για την κάλυψη κάποιων άλλων εξόδων καθώς η οικογένεια του παιδιού αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κα Πετρούλα Κορνιλάκη μίλησε στον Ηχώ 99,8 αναφέροντας ότι η συγκέντρωση χρημάτων γίνεται σε συνεργασία με τα σχολεία οπότε όποιος γονέας ή μαθητής θέλει να βοηθήσει, μπορεί να απευθυνθεί στο σχολείο.

Ακούστε εδώ την κα Κορνιλάκη

-

Η επιστολή προς τους γονείς

"Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το τελευταίο διάστημα μαθητής που φοιτά σε σχολείο του Δήμου μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εξαιτίας της ιατρικής κατάστασης η αγορά κρεβατιού και στρώματος κατακλίσεων κρίνεται απαραίτητη. Η βοήθεια μας για την αγορά αυτών των αντικειμένων καθώς και για την κάλυψη κάποιων άλλων εξόδων είναι πολύ σημαντική αφού η οικογένεια του παιδιού αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Για το λόγο αυτό η Ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων του σχολείου που φοιτά το παιδί αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την αγορά του εξοπλισμού αυτού.

Όποιος γονέας ή μαθητής θέλει να βοηθήσει, με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί, από τη Δευτέρα 27-03-2023 έως και την Τετάρτη 29-03-2023 θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της κάθε τάξης. Στη συνέχεια το ποσό αυτό θα παραδοθεί σε εκπρόσωπο της ένωσης γονέων προκειμένου σε συνεργασία με την οικογένεια να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του μικρού μαθητή μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας

Το Δ.Σ. της ένωσης γονέων.

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.