Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο: Με πυροτεχνήματα και αιφνιδιασμούς αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος τη συνεργασία

9:16 π.μ. - Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019
09:08 π.μ. - Κυρ, 11/16/2019
Image: Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο: Με πυροτεχνήματα και αιφνιδιασμούς αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος τη συνεργασία

Ζούμε νέους καιρούς και μια νέα αντίληψη και προσέγγιση στην έννοια της συνεργασίας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Απορούμε με την αιφνίδια πρόταση του Δήμαρχου να στελεχωθούν οι δημοτικές επιτροπές με συμβούλους της αντιπολίτευσης, χωρίς βεβαίως να έχει την παραμικρή διάθεση πρωτύτερης συνεννόησης με τις παρατάξεις της μειοψηφίας, τη στιγμή μάλιστα που οι προτεινόμενοι σύμβουλοι δεν είναι καν παρόντες στην αίθουσα.
 
Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε την συνεργασία κ. Καλαντζάκη, με πυροτεχνήματα και αιφνιδιασμούς. Άλλωστε ας μην κρυβόμαστε, είναι προφανής ο σκοπός σας, να βγείτε αύριο στα μέσα ενημέρωσης σαν γεφυροποιός και άνθρωπος της συναίνεσης και της συμπόρευσης!!!   
 
Ταυτόχρονα βλέπουμε ένα ιδιότυπο θέαμα εκτός αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο εκτός εαυτού. Αιτία η αναβολή της απόφασης για την σύνδεση στο δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας στον Περιστερά, την στιγμή που εκκρεμούν εδώ και χρόνια αιτήσεις συνδημοτών μας για την σύνδεση των κατοικιών και επιχειρήσεων τους, οι οποίες βρίσκονται εγγύτερα στην Ιεράπετρα.       
                              
Είμαστε υπέρ της επιχειρηματικότητας και πιστεύουμε ότι οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που επενδύουν στο τόπο μας! Θέλουμε όμως αυτό να γίνεται με σοβαρότητα και χωρίς να προκαλούμε το κοινό αίσθημα, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε αυτούς που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στον τουριστικό τομέα του Δήμου μας.  Απαιτούμε όμως Δήμαρχε να γίνει ένα νέο έργο που θα εξυπηρετεί όλους τους ενδιαφερόμενους – και εννοούμε όλους – κάτοικους της ευρύτερης περιοχής, τουριστικών & επισιτιστικών επιχειρήσεων καθώς και του νέου γηροκομείου. Με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε την Ανάπτυξη στη παράταξη μας, χωρίς αποκλεισμούς και φαβοριτισμούς.  
 
Η ασυνέπεια σας ξεπερνάει κάθε όριο όταν την ώρα που δίνονται διαβεβαιώσεις στους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων από την κ. Ρουμελιωτάκη για τον διαχωρισμό τον απορριμμάτων και την καύση μόνο των κλαδο-κάθαρων, την ίδια στιγμή καίγονται πλαστικά και στρώματα με την ευλογία της αντιδημάρχου και μετατρέπεται σε χωματερή ο αιγιαλός  στο Κουτσουρά!!!       
 
Τελικά κ. Καλαντζάκη, ούτε οι φωνές σας μας πείθουν, ούτε η επιχειρηματολογία σας, ούτε βέβαια και η φαιδρή στάση των συμπολιτευόμενών σας. Το θύμα αλλά και συνάμα θεατής της αλληγορικής σας παράστασης, παραμένει ο Δημότης της Ιεράπετρας, ο οποίος αναρωτιέται άλλοτε με θυμηδία και άλλοτε με έντονο προβληματισμό σε τι αποσκοπούν με τις ενέργειες και τα λεγόμενα τους οι «Άρχοντες» του Δήμου.