Ιεράπετρα ξεκινά η τηλεμετρία: ένα μεγάλο τεχνολογικό έργο αξίας 868.000 €

6:57 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020
06:05 μ.μ. - Πέμ, 14/57/2020
Image: Ιεράπετρα ξεκινά η τηλεμετρία: ένα μεγάλο τεχνολογικό έργο αξίας 868.000 €

Ένα έργο που στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος διαρροών εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης.

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου και της ένωσης οικονομικών φορέων «CONSTRAT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.» παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μαστοράκη Πέτρου, η σύμβαση για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης τηλε-ελέγχου της ύδρευσης της Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: «Σήμερα υπογράψαμε, ένα πρωτοποριακό έργο με το οποίο εισερχόμαστε δυναμικά στο πεδίο των νέων τεχνολογιών και στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης. Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί το επιστέγασμα πολύμηνων και συντονισμένων προσπαθειών από πλευράς μας.

Η συγκεκριμένη προμήθεια είναι ένα από τα πολλά έργα που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε, όπως είναι και η κατασκευή ενός μεγάλου τμήματος νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του Περιστερά ύψους 3.720.000€.

Ευχαριστώ την Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας για τη γόνιμη συνεργασία που επιφέρει τόσο θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δήμου.»