Η. Νταραράς: Καταφέραμε να ενώσουμε ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους

2:24 μ.μ. - Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
02:04 μ.μ. - Παρ, 19/24/2019
Image: Η. Νταραράς: Καταφέραμε να ενώσουμε ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο», στον Ηχώ 99,8

 
Τους βασικούς άξονες του συνδυασμού «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αντώνη Πετρά, παρουσίασε σε συνέντευξή του στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλίας Νταραράς. Όπως τόνισε γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για κάθε άξονα χωριστά ώστε να προκύψει το τελικό πρόγραμμα του συνδυασμού. Αυτό γίνεται μέσα από διάλογο με τους υποψήφιους καθώς επίσης με τους φορείς,  τους συλλόγους, τους πολίτες. Τιμώντας τον αγρότη, ξεκίνησαν σταδιακά την παρουσίαση του προγράμματος που θα παρουσιαστεί και συνολικά. Τώρα αλλά και την επόμενη μέρα η ομάδα θα είναι εκείνη που θα αποφασίζει για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία. 
 
Ο Α. Πετράς είναι άνθρωπος που ξέρει να συνδιαλέγεται, να συνεργάζεται, να πείθει. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργείται ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους. Στις προτεραιότητες του συνδυασμού εκτός από τον αγροτικό τομέα είναι και ο τουριστικός όπου θα πρέπει να δοθεί έμφαση στο οδικό δίκτυο, την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, την παροχή ασφάλειας και εδώ, σημείωσε, έρχεται και η αναγκαιότητα για τμήμα Τροχαίας στην Ιεράπετρα. 
 
Εν συνεχεία απαντώντας σε ερωτήματα για γενικότερα θέματα που απασχολούν τους δημότες, ο κ. Νταραράς τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας τμήματος Φυσικοθεραπείας στην Ιεράπετρα. Για το θέμα της επανασύστασης του Δήμου Μακρύ Γιαλού  είπε ότι είναι υπέρ,  όμως σημασία έχουν οι θέσεις της τοπικής κοινωνίας. Σε ότι αφορά το θέμα της αφαλάτωσης ανέφερε ότι θα πρέπει να διευκρινιστεί εάν το νερό θα χρησιμοποιείται θα είναι για ύδρευση ή άρδευση, εάν είναι συμφέρον οικονομικά, πού θα χωροθετηθεί, ποιες θα είναι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις και όλα αυτά  θα τα δείξουν μελέτες από ειδικούς, μελέτες που θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις  της τοπικής κοινωνίας.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Νταραρά: