Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Γηροκομείο Ιεράπετρας

7:27 μ.μ. - Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017
07:09 μ.μ. - Παρ, 01/27/2017
Image: Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Γηροκομείο Ιεράπετρας

Το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τον Προϊστάμενο της Ενορίας Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και ελπίδα για το νέο έτος 2017 και συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Αγγελάκη και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας του Γηροκομείου Ιεράπετρας για την όμορφη και ζεστή εκδήλωση που διοργάνωσαν με αφορμή την καθιερωμένη τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιττας. Eπίσης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου ότιθα είναι πάντοτε συμπαραστάτης στο έργο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ηλικιωμένων τροφίμων του Γηροκομείου.
 
 
Ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Αγγελάκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Κύριλλο, που πάντοτε είναι συμπαραστάτης των ηλικιωμένων και ενισχύει πνευματικά και υλικά το δύσκολο έργο του Συλλόγου του Γηροκομείου. 
 
 
Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση ήταν τα εορταστικά τραγούδια που απέδωσε πολυμελής ομάδα της χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Παπαγιαννάκη.  
 
 
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Λουτσέτης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Γηροκομείου Ιεράπετρας κ. Δημήτριος Αρώνης,  κ. Όλγα Σπηλιαρώτη, κ. Ελένη Σφακιανάκη, η υπεύθυνη του Γηροκομείου κ. Μαρία Αντωνού, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Δώρα Κουρίνου και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και συγγενείς και φίλοι  των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Γηροκομείο Ιεράπετρας.
 πηγή: www.imis.gr