Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για την επίσκεψη του Χαμόγελου του Παιδιού

12:47 μ.μ. - Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016
12:03 μ.μ. - Παρ, 11/47/2016
Image: Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Ιεράπετρας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν για την επίσκεψη του Χαμόγελου του Παιδιού

Το κινητό πολυϊατρείο του Χαμόγελου του Παιδιού «ο Ιπποκράτης», πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη μας το διάστημα από 24 έως και 27 Οκτωβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους μαθητές της πόλης μας

 
 
Συνολικά εξετάστηκαν 241 μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης,  από εθελοντές παιδιάτρους, οφθαλμίατρους, ωτορινολαρυγγολόγους και οδοντίατρους πραγματοποιώντας συνολικά 821 εξετάσεις.
 
Ο αριθμός των παιδιών που εξετάστηκαν στην πόλη μας αναλογικά, είναι ο μεγαλύτερος στην Κρήτη  για το διάστημα των τεσσάρων ημερών  που παρέμεινε ο Ιπποκράτης, καθώς η συνεργασία μας με τον Δήμο Ιεράπετρας υπήρξε πραγματικά άψογη.
 
Σαν  Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Ιεράπετρας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υλοποίηση της δράσης  και συγκεκριμένα :
 
Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Καλαντζάκη Θεοδόση
Τους Αντιδήμαρχους  κ.Φραγκούλη Εμμανουήλ και Λουτσέτη Εμμανουήλ
Τον εντεταλμένο  Παιδείας  και Πρόεδρο Σχολικών Επιτροπών  κ. Νταραρά Ηλία
Τον εντεταλμένο  Υγείας   κ. Πετρά Αντώνιο
Το προσωπικό του Αυτοτελούς Τμήματος  Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κιουρανάκη Σταυρούλα, κ.Λαμπράκη-Βαρδάκη Ηρώ και κ. Χαλκιαδάκη Χρυσούλα για την άριστη οργάνωση των ραντεβού.
Το τοπικό παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας για την άψογη γραμματειακή υποστήριξη.
Τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου.
Την Τροχαία Ιεράπετρας
Τον Ιατρικό  και Οδοντιατρικό  Σύλλογο Λασιθίου, τους ιατρούς των γενικών νοσοκομείων Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου και τους ιδιώτες ιατρούς και οδοντίατρους της πόλης μας που αφιλοκερδώς εξέτασαν τα παιδιά μας.
Το Γ΄ Γυμνάσιο Ιεράπετρας
Το κατάστημα του κ. Κων/νου Μαγγίπα <<Το καφέ του Κωστή>>, που προσέφερε όλους τους καφέδες τα πρωινά και τα snacks όλων των εθελοντών και εργαζομένων στον Ιπποκράτη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στο Ξενοδοχείο ASTRON HOTEL και τους ιδιοκτήτες του που προσέφεραν για μια ακόμα φορά τις διανυκτερεύσεις του προσωπικού του Ιπποκράτη δείχνοντας ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία.
Θα θέλαμε επίσης  να ευχαριστήσουμε το Χαμόγελο του Παιδιού για την τιμή που μας κάνει να επισκέπτεται την πόλη μας σε κάθε ταξίδι του στην Κρήτη  .
 
Στις δύσκολες εποχές που περνάμε, η ‘Ένωση Γονέων έχει σαν στόχο, να προσπαθεί με συναρμόδιους φορείς, να βοηθάει τα παιδιά μας, που έχουν ανάγκη σε όλα τα επίπεδα, γιατί ζούμε σε μια πόλη όπου υπάρχουν ακόμα ευαίσθητοι πολίτες και ανθρωπιά.