Η Βασιλόπιττα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας

9:31 π.μ. - Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019
09:01 π.μ. - Δευ, 14/31/2019
Image: Η Βασιλόπιττα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας

Σε μια όμορφη και απέριττη τελετή το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιττα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας

Σε μια όμορφη και απέριττη τελετή το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστοιχούμενος από τους πολύτεκνους Εφημερίους της Ιεράπετρας, ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιττα του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας στη κατάμεστη από πολυτέκνους μικρή αίθουσα που βρίσκεται δίπλα από  τη δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη». Ο Σεβ. έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για χρόνια πολλά, καλό και ευλογημένο νέο έτος και επιτυχία των σκοπών του συλλόγου, επισημαίνοντας την αξία της πολύτεκνης οικογένειας στην Ελληνική Κοινωνία. Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία της Εκκλησίας Κρήτης με τους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων της Μεγαλονήσου για τη στήριξη της οικογένειας στην κοινωνία μας και τη διατήρηση στο άρθρο 21 του Ελληνικού Συντάγματος της έκφρασης ότι η Ελληνική οικογένεια αποτελεί «θεμέλιο της συντήρησης και της προαγωγής του Έθνους».

 
Επίσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστόφορος Φεργαδάκης ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο και ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου και τους υπόλοιπους παρισταμένους καλή και καρποφόρα νέα χρονιά.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν εκ μέρους του Δήμου Ιεράπετρας η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη και εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γουλιδάκης.