Ήττα για τον ΟΦΙ από την ΚΑΛΛΙΘΕΑ με 1 - 2 | Τιμήθηκε στο ημίχρονο ο Γ. Τζελέπης

11:20 π.μ. - Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021
11:11 π.μ. - Δευ, 15/20/2021
Image: Ήττα για τον ΟΦΙ από την ΚΑΛΛΙΘΕΑ με 1 - 2 | Τιμήθηκε στο ημίχρονο ο Γ. Τζελέπης

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ καλωσόρισε επίσημα το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Άνιμπαλ Ματεγιάν

Τζάμπα ήττα για τον ΟΦΙ από μιά Καλλιθέα που είχε τρεις φάσεις και έβαλε δύο γκολ.

Ο ΟΦΙ στον πρώτο του αγώνα φέτος, φάνηκε αγχωμένος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχε καθολική υπεροχή, έκλεισε την Καλλιθέα στα καρέ της , είχε δοκάρι και ευκαιρίες, διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ, όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δύο φάσεις η Καλλιθέα , δύο γκολ.

Τα γκολ για την Καλλιθέα οι Δούμτσης (29') και Μουνιέ (68΄) και για τον ΟΦΙ ο Μεσιδόρο με πέναλτυ (69').

hxonews

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Ντι Λορέντζο (62’ Βουό), Ντε Λορέντζι, Κάρδαρης, Ψάνης, Λεμονής, Μπενίτεζ (75’ Κατάλντι), Μεσσιδόρο (86’ λ.τρ. Τασιουλής), Αντερέγκεν, Χιμένεθ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρόσσι (60’ Κονέ), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ, Δούμτσης (76’ Βασιλούδης), Μάλτσι (76΄Κωστίκας)

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλιθέα τιμήθηκε για την ανεκτίμητη προσφορά του ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του ΟΦΙ.

hxonews

Ο Γιάννης Τζελέπης έγινε αποδέκτης τιμητικής πλακέτας και μιας φανέλας της ομάδας με το όνομα του στην πλάτη. Ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος και ο αντιπρόεδρος κ. Ξωμπλαράκης πραγματοποίησαν την απονομή.

Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ δια χειρός του προέδρου κ. Αθανάσιου Χηνόπουλου καλωσόρισε επίσημα το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Άνιμπαλ Ματεγιάν, μια σπουδαία προσωπικότητα του Αργεντίνικου και Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

hxonews